Betingelser og vilkår

Fruktkurv

Når Fruktkurven leveres er de friske, og kan derfor inkludere frukten som enda er grønne. Dette for at din Fruktkurvhilsen skal kunne nytes så lenge som mulig. Formidlings omkostninger er inkludert i matgaver verdien. Utover det kan sortimentet hos oss variere alt etter sesong og tilgjengelighet.

Innkommende Ordre med fruktkurv på torsdag og fredag med levering utenfor Oslo blir pakket og sendt ut med Bring på mandag.

Sjokolade

Alle sjokoladekurver, dekorasjoner og sjokolade er håndverksmessig utført. Vi tilstreber å ha lett tilgjengelige Sjokoladen i alle våre produkter som vi viser i vår nettbutikk. Sortimentet vil variere gjennom året fordi tilgangen på sjokolade vil variere gjennom årets sesonger. Hvis en spesiell kurv ikke er tilgjengelig, vil denne erstattes med noe i lignende. Vi vil alltid jobbe mot å skape en kurv så lik det originale produktet som mulig.

Reklamasjon/angrefrist

Vi forsøker hele tiden å yte best mulig service, levere den beste kvaliteten, skaffer det du trenger, alt du trenger til best mulig service. Hvis det oppdages en feil eller mangel på leveringen må du som forbruker gi Delikate matgaver melding om at du⁄dere vil påberope seg mangelen (reklamasjon) innen 24 timer etter mottakelsen av varene. Melding om feil og mangler ved produktene kan overbringes oss muntlig eller skriftlig. Vi gir 100% garanti på service og levering.

Blomster og frukt regnes som ferskvare, derfor gjelder ikke lov om angrefrist. Ved reklamasjon gjelder kjøpsloven og Delikate matgaver egen kjøpsgaranti.

Internasjonale bestillinger
Matgaverbestillinger til andre land, og utenfor Oslo og Akershus leveres med Bring rett på døren.  Vi leverer matgaver til de fleste land i verden, med noen få unntak, f. eks. til krigssoner. Vi levere ikke blomster med Bring.

Alle bestillinger behandles under kontortid. Ordre til Oslo levering kan leveres samme dag.
Leveringsomkostninger varierer avhengig av hvilket fylke og land du vil sende matgaver til. Alle priser presenteres for deg før du fullfører bestillingen din. Alle priser på bestillinger vises er ink moms. Alle kjøp som gjøres i land utenfor Norge er ink moms.

Rabattkoder
Hvis du har mottatt en rabattkode er du ansvarlig for denne. For å unngå at uvedkommende bruker koden din og gjør en bestilling anbefaler vi at du oppbevarer den på et trygt sted.
Våre rabattkoder kan brukes i ordreprosessen før du gjennomfører betalingen.
Vær oppmerksom på at rabatter vanligvis er gyldige i en begrenset periode. Informasjon om dette finner du i i informasjonen som ble gitt deg da du fikk tilgang til rabattkoden. Vennligst kontakt oss dersom du har problemer med å bruke koden.

Beskyttelse av personopplysninger oppgir ikke kundeinformasjon til en tredje part uten dennes uttalte samtykke.

Firmakunder

Matgaver vil bli levert til resepsjonen som så varsler mottakeren. Hvis mottakeren ikke er på plass eller om bedriften er stengt på ønsket leveringsdato, vil matgaver og levering ikke bli erstattet eller refundert.

Generelt
Tidspunkt for levering kan variere etter avtalene som foreligger med budfirmaene. Matgaverleveringene finner vanligvis sted mellom 08:00 og 21:00 på ukedager. kan ikke garantere et gitt tidspunkt for levering, men vil anstrenge seg for å etterkomme dine ønsker, dersom du oppgir dette.

Levering i høytider som JUL og PÅSKE

I høytider har vi stor pågang og alle vil sende og motta sine gaver før jul og påske. På grunn av stor pågang før påske og jul kan vi dessverre  ikke levere akkurat den tiden dere ønsker men vi garantere slik at den kommer fram til julaften og påske. Vi kommuniserer med mottakeren med SMS før levering. 

 

 

Søndager og offentlige høytidsdager
Vi har ikke levering på søndag og offentlige høytidsdager. Alle ordre bestilt til slike dager blir levert på nærmeste dag med levering før eller etter forespurt dato. Servicekontoret er også stengt på lørdag og søndager og offentlige høytidsdager. Alle e-poster besvares nærmeste hverdag deretter.

Vi i Delikate matgaver hjelper deg med å sende din personlige jule- og nyttårshilsen til nære og kjære. Vi har lang erfaring med å levere din matgaver hilsener av beste kvalitet, rett på døren.

Ansvar og leveringsbetingelser
Bestiller (kunden) er ansvarlig for at leveringsinformasjon til mottaker er fullstendig og korrekt. Hvis det oppstår forsinkelser i leveringen pga. uriktige eller ufullstendige opplysninger (inkludert dørnummer) oppgitt av kunden, vil bestillingen ikke bli refundert.

Send en gaven som anonym

 Vil du være anonym? Vi kan sende gaven din uten at mottakeren få vite hvem avsenderen er!


Betaling og sikkerhet
Du har flere betalingsmuligheter å velge mellom når du gjør en bestilling hos Delikate matgaver. Vipps, Visa, Master og PayPal hos oss er trygt og sikkerheten når du betaler på vår nettside er av høyeste kvalitet.

NB! Du må være over 18 år eller eldre for å bestille hos Delikate matgaver

Forhåndsbetaling skjer før levering.
Alle bestillinger må forhåndsbetales.Faktura sendes automatisk som epost. Dersom du oppdager feil ved fakturaen, vennligst kontakt oss.

Fakturagebyr

Fakturagebyr for privatkunder er kr 65,- ( Gratis for bedrifter )

Bestillingsbekreftelse
Etter at du har fullført en bestilling, vil du få en bestillingsbekreftelse på din skjerm. En bestillingsbekreftelse blir også sendt til din registrerte e-postadresse.  Har du spørsmål, ta kontakt med kundeservice på [email protected] 

Minimum bestilling

Vi har en minimum ordreverdi på 350 NOK

 

Org. nummer: 993879770

 

Konto nr: 9801 61 55845