Leter du etter Blomster?

Hva med Fruktkurv i stedet for blomster!

Blomster er hyggelig både å få og å gi bort, Dessverre kan noen blomster gi ubehag for pasienter på sykehus eller de som har allergi. 

Fuktkurv kan være en alternativ å si god bedring for pasienter på sykehus eller takk for sykehusopphold.

blomster onlie Oslo

Hva med sende blomster rett på døra?

 

Vi i Delikate matgaver har fruktkurv eller sjokolade kurv med blomster ved siden av kurven. Eller du kan velge blomster som tilbehør.

blomster online levering med sjokolade

Når leveres blomster?

Vi leverer i hele landet. Levering blomster med fruktkurv eller med sjokoadekurv i Oslo og Omegn er 1 dag vi benytter Budbilfirma. 

Vi benytter Bring for levering over hele Norget og Leveringstid er 2-3 dager virkedager. 

 

Hvordan bestille blomster på døra?

Dersom du bestiller blomster som et tilbehør, må du vite at matgaven blir sendt fra Oslo. Det betyr at mottakeren vil få 2 pakker! Den lokale blomster butikken leverer din blomsterhilsen rett på døren.

 

Hva kan man gi i stedet for blomster ved dødsfall

Send en sjokoladeKurv i stedet for blomster, for å vise din omsorg. Vi leverer sjokoladekurven med blomster på døren til de pårørende. 

blomster på døra

Blomster til bryllup  eller kan pynte med ferrero Rocher? 

Vakkert utformet stativ med  Ferrero Rocher som pynt, vil være et unikt tillegg til bryllup feiringen. Gled brudeparet og respektive brudefamilien med en hjerteformet sjokolade stativ som skyller seg fra alt annt bordpynt. 

Midt på hjerte står Mr & Mrs som assosierer med brudeparet, brud og brudgommen. Egner seg til å ha det på bryllups bordet, eller som pynt på bordet. Passer best å dekorere bryllups bordet med den søte hjerte formet sjokolade. Mange som kjøper dette for å gi bort som en bryllupsgave. En søt minne på den dagen alle vil feire. Bryllupborddekking er en annen bruksområdet av den fine bryllupsgave.

Ferrero Rocher Mr & Mrs Bordpynt

bryllupsgave

 

Hvordan takke for blomster eller Si takk for gaven!

Hva tenker dere generelt om å gi gaver til folk som "gjør jobben sin"?  hvor man har fått hjelp med en muntlig takk er veldig vanlig. Hva med Si Takk for hjelpen på en litt mer spesiell måte med dette spiselige gaver.

blomster på døra

 

 

Og finner du ikke det du leter etter, ta kontakt med oss, så skal vi gjøre vårt aller beste for å hjelpe deg!

Vi har rask service, og hyggelige medarbeidere om du trenger å ta kontakt med oss.

Vi er her for å hjelpe deg. Hvis det er noe du lurer på, ikke nøl med å ta kontakt med oss send mail: Klikk her. 

Vi er også tilgjengelig  alle hverdager fra kl. 09.00-15.00.

 

blomster på nett, sjokoladegave, påskeegg levering, julegaver levering, julegaver ansatte valentines gift, morsdag gave levering, firmagave, blomster på døra, mat som gaver, sjokolade gaver, sjokolade som gaver, Blomster online, Fruktkurv på døra , Påske gaver online,