Leter du etter Blomster?

Hva med sende blomster rett på døra?
 

Vi i Delikate matgaver sender fruktkurv eller sjokolade kurv med blomster ved siden av kurven. Eller du kan velge blomster som tilbehør.

Å sende eller motta blomster har lenge vært en symboliserer for kjærlighet, takknemlighet, og omsorg. Blomster har en evne til å glede og trøste, uavhengig av anledning eller avstand.

Når du kjøper blomster online, fra Delikate matgaver har du tilgang til et imponerende utvalg av blomster og frukukurv med sjokolade.  Fra fargerike roser til velsmaskende frukt, som passer perfekt til enhver anledning.

Ved å kjøpe blomster online, kan du enkelt handle fra sofa av ditt eget hjem eller kontor. Dette sparer deg tid og energi, og du kan enkelt bestille vakre buketter med noen få klikk på datamaskinen eller telefonen din.

Når leveres blomster?

Vi leverer i hele landet. Levering blomster med fruktkurv eller med sjokoadekurv i Oslo og Omegn er 1 dag vi benytter Budbilfirma. 

Vi benytter Bring for levering over hele Norget og Leveringstid er 2-3 dager virkedager. 

 

Hvordan bestille blomster på døra?

Dersom du bestiller blomster som et tilbehør, må du vite at matgaven blir sendt fra Oslo. Det betyr at mottakeren vil få 2 pakker! Den lokale blomster butikken leverer din blomsterhilsen rett på døren.

 

Hva kan man gi i stedet for blomster ved dødsfall? 

Send en sjokoladeKurv i stedet for blomster, for å vise din omsorg. Vi leverer sjokoladekurven med blomster på døren til de pårø

Delikate matgaver som spesialiserer seg på matgaver og blomster levering på døra, gir deg muligheten til å tilpasse og legge til personlige meldinger til dine blomster levering. Dette gir en ekstra følelse av omsorg og oppmerksomhet til mottakeren. Du kan også velge spesielle tillegg som sjokolade, nøtter eller frukt for å gjøre gaven enda mer minneverdig.

Hva med sende blomster rett på døra?
 

Vi i Delikate matgaver sender fruktkurv eller sjokolade kurv med blomster ved siden av kurven.

Eller du kan velge blomster som tilbehør.

Online blomster med levering til Døren!

En av de mest betydningsfulle fordelene ved å kjøpe blomster online fra oss i Delikate matgaver er hjemlevering, uansett hvor mottakeren bor. Dette er spesielt verdifullt for spesielle anledninger som jubileer eller fødselsdager.

Uansett om det er en romantisk Valentine's Day-bukett, en strålende morsdagsoppmerksomhet, eller en trist kondolansebukett, finnes det et bredt utvalg av matgaver med blomster som er skreddersydd for hver enkelt anledning.

I dagens travle verden er online blomsterhandel et moderne svar på behovet for enkelhet og personlig kontakt. Uansett om du ønsker å glede en kjær med en uventet overraskelse eller formidle ditt sympati, gir å kjøpe blomster online en praktisk og meningsfull måte å uttrykke følelser på. Det aldri vært enklere å spre skjønnhet og kjærlighet gjennom duftende buketter samme med en kurv med spekeskine og ost. Så neste gang du vurderer å gi en gave, husk at blomster online åpner opp en verden av uendelige muligheter.

Delikate matgaver blomsterbutikker har en enkel bestillingsprosess som gjør det lett for alle å sende blomster til sine kjære. 

Velg Blomstene: Gå gjennom  nettbutikkens utvalg av blomster og matgaver. 

Klikk på blomstene du ønsker å kjøpe, og legg dem til i handlekurven. Du kan også legge til ekstratilbehør som sjokolade, frukt og nøtter.

 Du kan til og med legge til en personlig melding for å gjøre gaven ekstra spesiell.

Velg betalingsmåten som passer deg best, og gjennomfør betalingen.

Du vil motta en bekreftelse på bestillingen din via e-post. Dette gir deg trygghet om at blomstene vil bli levert som avtalt. Vi sende deg 

Trenger du hjelp?

Fyll ut kontaktskjema eller ring oss.

TEL: (+47) 47234576

Telefontider: Mandag til Fredag kl 9–15

Lørdag og søndag: stengt

Hva kan man gi i stedet for blomster ved jubileum? 

Send en sjokoladekurv i stedet for blomster, for feire jubileum. Vi leverer sjokoladekurven med blomster på døren til de ansatte.