Vil du sende blomster til sykehus?

Å sende blomster til sykehus kan være en fin måte for å vise omsorg og støtte til en venn eller et familiemedlem som er innlagt på sykehuset. Blomster har en unik evne til å bringe glede og trøst til mennesker i alle livssituasjoner. På sykehus, hvor pasienter og ansatte ofte opplever stress og bekymringer, kan blomster spille en viktig rolle i å skape et mer trivelig og helbredende miljø. Imidlertid er det viktig å være oppmerksom på sykehusets egne regler og retningslinjer for blomsterleveranser.

 

Alternativer til blomster:

 sykehuset har strenge regler mot blomster, kan du vurdere å sende andre gaver som frukt, sjokolade

Blomster med sjokolade og Fruktkurver til Sykehuset!

Å sende blomster med en sjokolade og fruktkurv til sykehuset er mer enn bare en gave. Pasienter og ansatter som mottar slike kurver føler seg verdsatt og elsket av dem som sender dem. Det gir dem et øyeblikk av glede midt i en bekymring tid.

Send blomster med Sjokolade- og fruktkurver til sykehuset er også praktiske gaver. De gir pasientene tilgang til sunne snacks uten at de trenger å forlate rommet. Dette kan være spesielt verdifullt for pasienter som er for svake til å gå til kantinen eller som har diettrestriksjoner. Dessuten kan frukt og sjokolade være en flott måte å tilfredsstille smaksløkene når matlysten er lav.

Hvordan Sendblomster med En Sjokolade- og Fruktkurv til Sykehuset?
Å sende blomster med en sjokolade og fruktkurv til sykehuset er en enkel prosess. Du kan velge mellom et bredt utvalg av ferdige kurver som tilbys avDelikate matgaver en online gaveleverandører.  Du kan inkludere en personlig hilsen eller kort for å gjøre gaven ekstra spesiell.

Det er imidlertid viktig å sjekke sykehusets retningslinjer for gaver, spesielt i forhold til blomster. Noen sykehus har begrensninger på hva som kan mottas av pasienter på grunn av  allergier.

Å sende blomster med en sjokolade og fruktkurv til sykehuset er en flott måte å vise omsorg og støtte til en venn eller familiemedlem som er innlagt eller som takk for sykehusopphold til ansatte. Det gir pasienten og ansatte på sykehus en smak av glede  og viser at du bryr deg om deres velvære. Denne enkle måte kan virkelig ha en positiv innvirkning på pasientens og ansatter på sykehus opplevelse og helingsprosess. Så neste gang du kjenner noen som er på sykehuset eller du selv var passient på sykehus, vurder å sende dem en sjokolade og fruktkurv som et symbol på din omsorg og kjærlighet.
 

Vil du sende blomster til sykehuset?

 

Blomster til Sykehuset

Det er alltid hyggelig å motta blomster når du er på sykehus. Det betyr ofte at det er noen der ute som tenker på deg. Vi mennesker liker det å ha denne "støtte-følelsen". Den er på en måte beroligende for de fleste. Mens det gjør godt å få en gave når du ligger på sykehuset, behandles dette spørsmålet litt forskjellig fra sykehus til sykehus.

Diakonhjemmetsykehus for eksempel, har en liste med "ja-blomster" og en med "nei-blomster"! Buketten / poten din kan gjerne bestå av Alpefeol, Anthurium, Peon, Rose, Stemorsblomst, iltopp og Orkide er blant ja-blomster til sykehuset. De har gjort det så praktisk som mulig og har laget en 4-siders forklaring med bilder og navn av definerte blomster. Blant Nei-blomster er det kjente navn som Georginer, Tulipaner, Krysanteum, Svibel, Liljer, Amarylis, nelilik, Julestjerne, Prestekrager og Juleglede.

Les om det under "blomster og parfyme" knappen her

 

Sykehuset i Østfold: Blomster på sykehus spørsmålet har Sykehuset i Østfold sett med andre øyer. De definerer avdelinger med "ingen-blomster" som :

Døgnområde 1 – hjertemedisin

Døgnområde 2 - infeksjonsmedisin

Døgnområde 3 - lungemedisin

Døgnområde 5 - gynekologi, ortopedi og øre-nese hals

Døgnområde 6 - ortopedi og akuttgeriatri

Døgnområde 7 - gastrokirurgi

Døgnområde 8 - kar-, bryst- og endokrin kirurgi, urologi

Overvåkningen, Intensivavdelingen

Deretter kan man ta med ja-blomster, og ikke "nei-blomster" til følgende: Døgnområde 4 - nevrologi og slag

Døgnområde 9 - gastromedisin

Døgnområde 10 - kreft, nyremedisin og hematologi

Føde/barsel, Barn og ungdom, Nyfødtintensiv, Psykisk helsevern

 

Sørlandet sykehuset: Situasjonen ser til å være strengere når vi beveger oss mer syd øver. Sørlandet sykehuset har bestemt seg til å si Nei til alle typer av blomster.

Les om det i denne linken og under "Blomster og parafyn" knappen!

 

Dette kan være en liten utfordring siden flere sykehus har bestemt seg for å ikke ta i mot blomster . Grunnen til det blomsterforbudet er så enkelt som at flere av blomstertyper kan forårsake allergi eller dufter som ikke er behagelig for alle typer pasienter på sykehuset. Vi må ikke glemme at pasienter er i en følsom situasjon når de oppholder seg på sykehuset. Det er ganske forståelig at noen av sykehusene nekter å ta imot blomster.

 

Vi anbefaler:

Flere som tar det sikre valget og kjøper en "God bedring gave". Den består av mørkesjokolade, Solbærteddy, nøtter og flere av kjente sjokoladetyper som egner den til å få levert på sykehuset. Mitt neste anbefaling er den lille fruktkurven med kun 3 kg med friske frukt. Den inneholder sesongen frukt og er en sikker vinner. Fruktkurv 3 kg.

 

All Products