Vi leverer brus og vann til 17.mai levert til skolen i flaske i Oslo og omegn til alle som kjøper kassevis. Minste bestilling er 5 kasser slik at det er lønnsomt for oss å levere den til ditt lokal. Om du driver en fest, en lokal eller et firma og har behov for få levert brus i 24 flasker pr kasse, så er du til riktig side.

Før du tar kontakt med oss, trenger vi følgende av deg:

Det vi trenger av deg når du tar kontakt:

  1. Hvor mange kasser og hvilket produkt vil du ha?
  2. Dato du vil ha produktene bli levert? Vi vil gjerne levere noen dager tidligere slik at vi rekker å levere til flere!
  3. Leveringsadresse. Dette er til å beregne leveringkostnad.
  4. Deretter får du et tilbud på hva det koster å få levert Brus til 17.mai levert til skolen din!

 

 

brus på nett

Brus til 17.mai. Om din FAU ønsker å kjøpe brus og få den levert til skolen, så kan vi hjelpe deg. Vennligst ta kontakt så ordner vi en gunstig leveringsavtale til deg. Kjøper du brusen hos oss, så kan vi sorge for å den levert hos deg i Oslo og omegen. 

 

 

Drikkevarer til 17.mai arrangemant. Om dere driver med å arrangere en 17.mai fest på skolen, så kan du finne alle slags dagens drikkevann hos oss og  slik at du kan sende oss en epost og vi lager en kunde oversikt over du trenger med pris og leveringen. Dette kan du svare og deretter leverer vi drikkevarene til deres lokal.

brus på nett og vann i flasker leveres på døren

 

Brus til 17.mai levert til skolen: Om du ønsker å få et brus tilbud hos oss, send gjerne en epost til oss med det du har behov og hvor mange kasser av hver brus eller vann vil du ha. Vi svarer deg med info om den totale prisen levert til skolen.

 

 

Brus på nett. Dersom du er ute etter et brusleverandør som vil levere til både private personer og bedrifter har du kommet til riktig nettbutikk. Vi som brusleverandør garanterer deg et enkelt levering av brusen på nett der du har behov til ditt kjøkken eller fest. Som brusleverandør med brus på nett, sørger vi for å levere ønsket brus type til avtalt tid. En brusleverandør fra nettet skal kunne levere til bedrifter, men vi har åpnet for vanlig private personer også som ønsker å få levert brusen eller vannflasker i 24 flasker i kasse rett hjem til seg.

brus på nett og vann i kasse leveres på døren

Brus på nett. Mange brus grossister som leverer til bedrifter, men vi er en av de få som har muligheten å være en brus grossist gjennom nettet til både private og firma. Som brus grossist på nett kan vi tilby å levere brus fra største lagret av brus i Oslo området. Som brus grossist kan vi sørge for å ha gunstige priser rett til forbrukeren og husk at du må kjøpe minst 5 kasser a 24flasker til hver levering. Adresser i Oslo er helt normal for oss, men adresser i Oslo-omegn kan du sende en epost til oss, brus grossisten din, så kan vi finne ut hvor mye det koster å levere. Leter du etter rimelig brus i Oslo og Omegn? Leter du etter rimelig brus? Her kan vi hjelpe deg. Et stort og bredt utvalg av drikkevarer og brus til svært lave priser eller grossistpris om du vil. Vi leverer til Oslo markedet, og vi tilbyr lokale favoritter og også kjente internasjonale merkevarer (f.eks Coca Cola, Fanta, Pepsi, Nocco, Red Bull og mange flere). Siden det er så mange forskjellige produkter og navn, om du ikke finner et produkt, kan du spørre om det.

 

Rimelig Brus: Brus på nett er populær i alle aldre, både voksne og barn, selv om mange foreldre ikke liker det. Hvis du vil ha store og billige grossistforpakninger for spesielle arrangementer, kan vi hjelpe deg. Vårt utvalg inkluderer rimelig brus fra blant annet. Coca Cola, Fanta, Pepsi Max, Pepsi , 7 UP, etc. Skulle du ha bursdagsfest, barnas fest eller en vanlig fest med kjære og kjente, er det ofte billigere å handle i større forpakninger hos oss.

brus på nett og vann i kass brus og vann i kass

Storpakke: Vi, brus på nett, selger rimelig brus i store pakker, og det vil si i 24 pakker. Du kan blande mellom forskjellige varianter, for eksempel en 24-packs Coca Cola og en 24-packs Fanta, eller du kan ha

ndle flere 24 pakker med din favoritt, for eksempel Pepsi Max. Kjøper du mange, har du alltid brus hjemme og kan invitere vennene dine hvis du har uventede besøk. Det er en mulighet å få tunge brus i kassevis levert hjem uten å måtte bære en av dem.

 

 

 

Energidrikker og Protein drinker: Vi tilbyr ikke bare rimelig brus fra nett, levert på døren. Vi tilbyr også et bredt utvalg av vitamin-, protein- og energidrikker som alle unger elsker. Vi tilbyr vitamin-, protein- og energidrikker fra mange internasjonale merkevarer, for eksempel Monster, Red Bull, Vitamin Well, Barebells, Gainomax, Mulik og flere kjente merker. Andre drinker: I tillegg til rimelige brus og energidrikker tilbyr vi også andre kjente favorittdrikker. Hos oss kan vi tilby brus og drikkevarer fra bl.a. Capri Sonne, Ramløsa och Lipton iste også videre. Du kan også finne melkdrikker fra kjente merkevarer som Gainomax, Twix, Snickers, Mars og Bounty, Barebells.

Det vi trenger av deg når du tar kontakt:

  1. Hvilken produkt du er interessert i?
  2. Dato du vil ha produktene bli levert?
  3. Leveringsadresse. Dette er til å beregne leveringkostnad.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale