Bryllupsgave kan bli som bordpynt og gaver

Snart starter bryllups sesongen inn og med det også sesongen for å finne en bryllupsgave. Ønskelisten står nok klar som alltid med huslige gjenstander til et nytt liv sammen og den tradisjonelle bryllupsgaven fra foreldre; penger eller å betale delvis eller hele bryllupet. Men hvorfor ikke kjøpe en litt annerledes bryllupsgave i år? La din gave skille seg ut fra haugen av ting og dette ved å gi en spiselige i bryllupsgave? Det kan bli som bordpynt og gaver.

bryllupsgave

Du kan gå direkte til Kategori bryllup som passer til en bryllupsgave, så er det bare å klikke seg videre.

Pris på en bryllupsgave?

Du kan bestille det du ønsker til bryllupsgaven. Vi har tatt oss en liten rundtur på internettet og prøvd å finne ut hva en skal gi for en bryllupsgave. Bryllupsgaver fra forlovere, søsken og nær familie ligger på et sted mellom 1000,- til 2000 kr. For slektninger, nære venner og vennepar er det rundt 500,- til1000 kr. Vi har mange forskjellige prisklasser som du kan velge.

Bryllupsgaver til under 1000 kr

Gi brudeparet og festbordet litt ekstra luksus ved siden av kake eller gavebordet,

Deluxe Bukett kr 999,90

bryllupsgave

Ferrero Rocher Mr & Mrs Bordpynt kr 999,90

bryllupsgave

Bryllupsgaver til under 3000 kr

Denne bryllupsgaven er en romantisk gave og spiselig. Hvem som ikke liker sjokolade. Her kommer brudeparet og gjestene til å oppleve den delikate sjokoladesmaken. En bryllupsgave som gir brudeparet herlige opplevelser, mer romantisk blir det ikke.

Sjokolade Bukett kr 1 499,90

bryllupsgaveVi håper at noen av våre tips til spiselige bryllupsgaver har kommet godt med. Jeg er alltid glad for å høre fra dere, uansett om det er innspill eller tilbakemeldinger. Hvis du nå føler at du savner visse produkter er det bare å komme med idéer i kommentarfeltet under eller ta kontakt med meg på kundeservice. Vi vil gjerne at vår bryllupsgaveliste skal bli ennå lenger!

bryllupsgave

Hjerteform Ferrero Rochet, Nettbutikk bryllup, alt til bryllupet, fruktkurv som gaver, bestille fruktkurv gave, fruktkurv gave, gavekurv frubordpynt bryllup, bryllup dekorasjon til leie,bryllup, bryllupspynt, borddekorasjon bryllup, bryllupsbord, Bordpynt, blomster bryllup, konfirmasjonsbord, gaver til kjæresten, gave til henne, festbord, Sjokolade gaver nettbutikk, sjokolade konfekt nettbutikk, sende sjokolade på døra, konfekt på døra, konfekt gaver på nett, sjokolade som gaver, sjokoladekurv gaver, fruktkurv som gaver,kt, gavekurv med mat, fruktkurv til ansatte, matgaver til ansatte, matgaver til kunder, send fruktkurv, send blomster, ostekurv, 17 Mai Gaver, 17. mai bukett, konfirmasjon bordpybt, Bordpynt, 17. mai bordpynt, Borddekorasjon, Borddekorasjon til festbordet, gave levert på døra, send gave nett, sende sjokolade på døra, konfekt på døra, send en gave, sende bursdasgave, konfirmasjonsgaver, personlig konfirmasjonsgaver, sjokolade konfekt nettbtuikk, gave levert på døra oslo, bursdagsgave på døra, sjokolade gave nettbutikk,barnedåp pynt, dåp pynt, pynte bord til dåp, pynte konfirmasjonsbord, pynt til bryllup, bordpynt til bryllup, bordpynt bryllup, borddekorasjon bryllup, kakebord pynt bryllup, pynt gavebord bryllup, bordpynt til bryllupet, bryllupsbord inspirasjon, borddekorasjon bryllup, sjokolade som gaver, sjokolade gave nettbutikk, fruktkurv som gaver, bestille fruktkurv gave, fruktkurv gave oslo, firmagaver, sjokolade gaver, sjokolade kurv, bedrifts gaver, gaver til ansatte,