Fraktkostnader over hele landet

Levering og frakt

Vi leverer i hele landet.

Vi sender forløpende ut bestillingene og som regel innen 24 timer fra vårt lager i Oslo. 

Bestillinger gjort før klokken 15.00 hverdager blir som regel sendt fra oss samme dag. Bestillinger etter klokken 15.00 blir stort sett sendt neste virkedag.

 

Levering i Oslo og Omegn er 1 dag vi benytter Budbilfirma.

 

Vi benytter Bring for levering i resten av landet og Leveringstid er 2-3 dager virkedager. Besøk Bring hjemmeside for å spore din pakke. Levering skjer kun på hverdager. Bring kontakter deg for å booke tid for levering. Du kan også kontakte dem for å avtale et annet tidpunkt på 04045. Levering skjer mellom klokken 08.00 – 16.00.

 

Innkommende Ordre med fruktkurv på torsdag og fredag med levering utenfor Oslo og Omegn blir pakket og sendt ut med Bring på mandag.

 

Ingen ordrebehandling i helg- og på helligdager.

 

Vi har vanligvis rask levering, men rekker ikke alltid å behandle alle ordre som er kommet inn i løpet av helgen på mandager pga. stor arbeidsbelastning.

 

I romjulen vil det være noe redusert henting og utkjøring i forbindelse med Bring romjulsruter. Det vil være ordinær levering igjen fra januar.

Pakken leveres til ditt valgte utleveringssted. Du blir varslet via SMS eller e-post når pakken er ankommet ditt valgte utleveringssted.

Har du valgt å få pakken levert på dør men var ikke hjemme da budet kom? Frykt ikke, pakken leveres da på nærmeste postkontor. Du har da 14 dager på å hente pakken før den sendes i retur.

 

Alle våre priser er oppgitt inklusive merverdiavgift.

  • Levering rett på døra Oslo og Omegn kr 99,-
  • Levering rett på døra "Norge" kr 175,-
  • Levering til nærmeste post i butikk kr 99,-
  • Levering i postkasse kr 80,- (Kun små esker)

 

Leveranser til utlandet kommer en tillegg kostnad, vennligst ta kontakt.