Gratis levering

Nyt Gratis Levering hos Delikate Matgaver!

Vi er glade for å kunne tilby et bredt utvalg av delikate matgaver, fruktkurver, sjokolade julegaver og påskeegg til dine kjære kollegaer eller venner. Hos oss kan du finne den perfekte gaven som passer til enhver anledning.

Som en ekstra bonus til våre kunder, tilbyr vi gratis levering på døra når du bestiller gaver til dine kollegaer eller venner. Vår gratis leveringstjeneste gjør det enkelt for deg å glede noen spesielle uten å måtte bekymre deg for ekstra kostnader. Vennligst merk at gratis levering ikke gjelder for bedrifter og heller ikke i høysesonger som jul og påske.

Selv om gratis levering ikke gjelder i høysesonger som jul og påske, og heller ikke for bedriftsordrer, kan du være sikker på å motta førsteklasses kundeservice og kvalitetsprodukter fra oss uansett tid på året.

Utforsk vårt utvalg og la oss hjelpe deg med å skape minneverdige øyeblikk med våre delikate matgaver.

Takk for at du velger Delikate Matgaver!

 

Betingelser for gratis levering for alle kunder : 

  • GRATIS levering ved kjøp over 1500,-  kr
  • Gratis levering gjelder ikke bestillinger til andre land
  • Gratis levering gjelder ikke for Ekspresslevering.
  • Gratis levering ikke gjelder i høysesonger som jul og påske.
  • Gratis levering ikke for bedriftsordrer.
  • Betingelser og vilkår

Trenger du hjelp fra vår kundeservice?

Vi er her for å gjøre din opplevelse så problemfri som mulig. Fyll ut vårt kontaktskjema eller ring oss direkte på (+47) 47234576 i våre ordinære telefontider:

Mandag til fredag: 09:00 - 15:00.

Vær oppmerksom på at kundeservice er stengt på lørdager og søndager.

Dersom din henvendelse gjelder en pågående bestilling, ber vi deg vennligst ha ditt bestillingsnummer klart for raskere behandling av saken. Du finner dette nummeret i bestillingsbekreftelsen som ble sendt til deg via e-post.

Alternativt kan du også sende oss en e-post. Vi behandler alle henvendelser fortløpende, og du kan forvente svar på e-posten din innen 1-2 arbeidsdager.

Vi ser frem til å hjelpe deg med alle dine spørsmål og behov!