Konfektesker fra forskjellige leverandører.

konfektesker fra de største leverandører i Norge

Vi har utvalget, valget er ditt

Det sies at alle barn åpner konfektesken med skrekkblandet fryd. Jeg husker jeg åpnet konfektesken veldig forsiktig. Skrekkblandet fryden startet fra den dagen vi fikk konfektesken inni huset.

Når cellofanpakningen var åpen og jeg klarte å åpne esken, ble luktesansene mine blåst med et hav av sjokoladelukter! Sjapp, vurderte jeg alle bitene for å se hva som øye-fallte først. Jeg husker at jeg tygde forsiktig, først var det vanlig sjokolade, søt og god og deretter kom! Jeg smakte i stille forventning og så: Woaææ! Likør! Pføy!

Se filmen over juleutvalget vårt levert på døren:

Heldigvis endrer smaksansene med tiden. Hva skal en god konfekt være?Den bør ha flere egenskaper. Den skal for det første være representabel. Det vil si at konfektesken skal se fin og elegant ut. Deretter synes jeg at en god konfekteske skal man åpne med store forventninger og nysgjerrigheter. Og konfektene skal kunne innfri selv de mest kresne slikkmunn.

Utseendet var noe som hjalp meg til å velge. De gylne fargene. Da, jeg var barn og skulle åpne konfektesken, var fargene stort sett brune og nå ser jeg fortsatt noen konfektesker som har for det meste brune-sjokolader! Forandring fryder, pleier mann å si. Her om dagen blir jeg fascinert av å se så mange fargerike sjokoladevarianter når jeg åpner nye konfekteskene fra leverandører som Trondhjemsjokoladefabrikken eller freiabutikken. De krem-aktige, rød-orange med striper av gult ... Jeg har prøvd å samle et godt utvalg av de mest kjente og kjære sjokoladeeskene pluss noen nykommende. Hos oss kan du finne blandt annt Kong Haakon konfekteske à 1kg og 450g, Jakobsen konfekteske à 675g og 450g og konfekteske fra Trondhjem sjokolade fabrikken à 9, 16 og 24 biter. Vi kan også tilby Anthon Berg 500g Signatur konfekteske eller gull konfekteske à 400g. Alt dette er et tillegg til vanlig og kjente merker som Sfinx og Gode ønsker. Vi er stadig på utkikk etter nye leverandører. Kjenner du noen gode, tips oss.

 

konfekteske fra trondhjemsjokolade fabrikken  konfektesker fra kong haakon konfektesker fra freia butikken konfektesker fra Anthon berg