Levering av matgaver i hele Norge

 


Hvorfor ikke mat som gaver? 

Alt kan sies med å sende gaver sier våre kunder i Delikate matgaver. Vi står klare til å levere for deg, over hele Norge. Vi leverer din hilsen rett på døren og rett i hjertet!

Delikate matgaver sender ostkurv med frukt som gaver rett på døren og rett i hjertet!ostekurv med frukt som gaver

 Uansett hva du har på hjertet. Våre Fruktkurv med ost og spekeskinke står klare til å levere for deg, over hele Norge. Vi leverer din hilsen rett på døren og rett i hjertet!

 

Forskjellige anledninger: Våre kunder sender matgaver til mange forskjellige anledninger.

Til jul vil vi bestille matgaver for å glede nære og kjære som man ikke har mulighet til å besøke under høytiden. Da er man glad for å benytte seg av vår enkle formidlingstjeneste.

Morsdag eller farsdag er også en stor høytid der mange benytter anledningen til å bestille matgaver. Matgaver til mor eller far er en populær måte å vise sin verdsettelse på.

 

Vil Du Overrask noen?:

Å overraske noen med et fruktkurv med sjokolade er også en fin måte å vise sin kjærlighet på, enten det er til Valentine's Day, et eget jubileum, påske, bryllup eller du vil bestille fruktkurv til en gryende forelskelse. Et overraskende sjokoladekurv er en gest som alltid vekker varme følelser.
Tradisjonelt har det kanskje vært mest vanlig å kjøpe sine matgaver og selv ta dem med. Hvorfor ikke prøve å bestille din neste matgaver levering på nett gjennom oss?

sjokoladekurv med levering på døra

 

 

 

 

Så enkelt som mulig:sukkerfri påskeegg

Du kan Bestille matgaver på nettet  bare med et tastetrykk. 

Å bestille matgaver smidig og enkelt og velg den som passer deg best. Vi presenterer tydelige bilder og beskrivelser av kurven og kategorier som gir råd om hvilke matgaver som passer til hvilke anledninger. Det skal være nesten så det kjennes som å besøke en virkelig delikate butikk. 

Allerede i dag er du hjertelig velkommen til å prøve vår tjeneste for enkel, rask, smidig, og ikke minst Delikate matgaver!