Om oss

Velkommen til Delikatematgaver!

Som en familiebedrift er vi er stolte av å dele vår lidenskap for gaver med deg. I en verden som stadig beveger seg raskere, vet vi hvor utfordrende det kan være å finne den perfekte gaven. Derfor er vi her for å gjøre det enkelt for deg.

Vi tror på kraften av spiselige gaver som viser omsorg og kjærlighet. Vår familie er opptatt av å hjelpe deg med å finne noe spesielt for alle anledninger, enten det er en bursdag, jubileum, julegaver eller bare et uventet uttrykk for glede.

Vårt utvalg av gaver er grundig sammensatt med fokus på kvalitet og originalitet. Som en familiebedrift setter vi vår ære i å samarbeider med leverandører for å kunne tilby et variert utvalg av produkter som vil glede enhver smak.

Kundetilfredshet står øverst på vår agenda. Som en del av vår familie ønsker vi å gi deg en problemfri og hyggelig gaveopplevelse fra start til slutt. Har du spørsmål eller tilbakemeldinger? Ikke nøl med å kontakte oss, som en del av vår familie elsker vi å høre fra deg og jobber alltid for å gjøre din opplevelse enda bedre.

 

Har du ris eller ros kan du ta kontakt med Daglig leder Emil

 

Møt vår dyktige produkt designer, Shiva. Hun er klar til å veilede deg gjennom hele prosessen med å skape den perfekte gaven. Shiva lytter oppmerksomt til dine ønsker, behov og preferanser for å skreddersy unike gaveløsninger som passer både deg og din bedrift. Fra valg av gaver til personlig tilpasning og levering, tar vi hånd om hver minste detalj. Du kan føle deg trygg på at gaven blir mottatt med glede og takknemlighet.

Vi er stolte av vårt omdømme for enestående service og kvalitet. Kundetilfredshet er vår drivkraft, og vi jobber kontinuerlig for å møte forventningene dine. Vårt mål er å skape varige relasjoner med våre kunder ved å tilby eksepsjonell opplevelse og gjøre gavegivning enkelt og stressfritt. Les mer fra våre tidligere kunde hvordan de har opplevd oss på Google reveiew.

Takk for at du valgte Delikatematgaver. Vi ser frem til å være en del av dine spesielle øyeblikk og hjelpe deg med å spre glede gjennom unike og minneverdige gaver.

 

 

Org. nummer: NO993879770 Mva

DELIKATEMATGAVER EMIL SHAMLOO

IBAN: NO86 9801 6155 845

SWIFT/BIC: SBAKNOBB Sbanken, 5020 Bergen, Norway

SWIFT/BIC: DNBANOKK DNB, 0021 Oslo, Norway