Om oss

Velkommen til Delikatematgaver

Vi er en dedikert gaveleverandør som setter kunde tilfredshet i høysetet. Vårt oppdrag er å hjelpe kunder som ikke har tid eller mulighet til å sende gaven selv. Vi forstår at livet kan være hektisk, og det kan være utfordrende å finne den perfekte gaven og organisere levering i en travel hverdag. Derfor er vi her for å ta seg av alt det praktiske, slik at du kan glede dine kjære uten stress og bekymringer om du skal sende gave til dine private familier og venner eller til dine kolleger i din bedrift.

Vår verdi er bygget på kundetilfredshet. Vi streber etter å skape en unik og minneverdig gaveopplevelse for både avsender og mottaker. Vi setter stor pris på tilliten våre kunder viser oss ved å la oss håndtere gaveløsningen deres. Vi tar ansvar for å sikre at hver gave blir nøye utvalgt, vakkert presentert og levert med presisjon.

Vi tilbyr et bredt spekter av spiselige gaver som passer til alle anledninger og smaker. Vårt sortiment inkluderer nøye sammensatte produkter av høy kvalitet fra pålitelige og kjente leverandører og produsenter. Enten det er en bursdag, jubileum, takknemlighet, dødsfall eller en spesiell feiring, vil vi hjelpe deg med å finne den perfekte gaven som vil glede og overraske mottakeren.

 

Har du ris eller ros kan du ta kontakt med Daglig leder Emil

 

Vår produkt designer Shiva står klar til å veilede deg gjennom hele prosessen. Hun lytter til dine ønsker, behov og preferanser for å skreddersy gaveløsninger som passer akkurat deg eller din bedrift. Fra valg av gaver til personlig tilpasning og levering, tar vi hånd om hver detalj slik at du kan være trygg på at gaven blir mottatt med glede og takknemlighet.

Vi er stolte av vårt omdømme for enestående service og kvalitet. Kundetilfredshet er vår drivkraft, og vi jobber kontinuerlig for å møte forventningene dine. Vårt mål er å skape varige relasjoner med våre kunder ved å tilby eksepsjonell opplevelse og gjøre gavegivning enkelt og stressfritt. Les mer fra våre tidligere kunde hvordan de har opplevd oss på Google reveiew.

Takk for at du valgte Delikatematgaver. Vi ser frem til å være en del av dine spesielle øyeblikk og hjelpe deg med å spre glede gjennom unike og minneverdige gaver.

 

 

Org. nummer: NO993879770 Mva

DELIKATEMATGAVER EMIL SHAMLOO

IBAN: NO86 9801 6155 845

SWIFT/BIC: SBAKNOBB Sbanken, 5020 Bergen, Norway

SWIFT/BIC: DNBANOKK DNB, 0021 Oslo, Norway