Hvor mye spiser vi av sjokolade i påsken?

Ja, vi er veldig glade i sjokolade i Norge. Sjokoladen dekker kosebehovet vårt på en glimrende måte, spesielt til tider der vi ikke har kaketradisjoner. Dette er med å øke mengden av sjokoladen vi forbruker. 

Påsketiden er en periode hvor nostalgien og tradisjonene står sterkt og vi har stort behov for sjokolade- og kakaokosen. Vår godterisalg ligger 30 prosent over årsgjennomsnittet i forhold til perioder før påske som jul og andre høytider. Dette kan vi godt se i salg av påskeegg hjem til ansatte. Det er flere bedrifter som bestiller denne type produkt av oss.

Påskeegg som gaver til ansatte! Påskeegg hjem til ansatte

Sjokoladekurv mix Ca. 2000 g rett hjem til ansatteSjokoladekurv mix Ca. 2000 g rett hjem til ansatte
Sjokoladekurv mix Ca. 2000 g levert på døra

Hvorfor  så mye sjokolade? Det er flere årsaker.  En av årsakene er nytelses- og gourmettrenden inkludert kvalitets sjokolade med eksklusive ingredienser og aroma, noe som igjen frister mange. En bevissthet rundt rettferdighandel og bærekraftig dyrking av kakaobønner har også påvirket innkjøp av sjokolade inkludert påskegg hjem til ansatte. Vi må ikke glemme helseaspektet. Kakaobønner inneholder massevis av antioksidkanter og påstås å være godt for hjerne og hjerte. Den motvirke blodpropp. Det høres plutselig at sjokolade er blitt sunt?! Ja, sier noen, men andre protestere og mener at det er lureri! 

Se Påske SjokoladeKurv miks Ca. 2000g

Bedrifter er vår hovedkunde: Vår hoved kunde er bedrifter som kjøper påskeegg hjem til ansatte. Det er mange av våre bedriftskunder som har en tradisjon å gi et påskeegg med mange smakfulle godsaker til sine forretningsforbindelser også eller medarbeidere. Det er på en måte å takke året som har gått og se frem til våren og nye muligheter. I fjor har vi leverte 3500 påskeegg hjem til medarbeidere fra 23 bedrifter og organisasjoner i hele Norge.

Se Påskefavoritt, best selgeren i siste året.

Påske favoritt for flere bedrifterPåske favoritt for flere bedrifter
Påske favoritt for flere år på rad

Det er delte meninger blant eksperter. Noen mener at kakao inneholder ekstremt mange stoffer som er bra for kroppen, men i en vanlig melkesjokolade er det ikke så mye kakao, noe som gjør sjokoladen sunt. Det finnes søtningsstøffer og E-stoffer. Det sies at det er best å spise mørk sjokolade om du har først bestemt deg å nyte sjokolade. Mørksjokolade skal ha minst av det"dårlige" ingredienser og mest av de "gode" stoffene i seg.

Paaskeegg 18cm tradisjonen, Godteri og Sjokolade

Påskeegg 18cm tradisjonen, Godteri og Sjokolade

 

Ja, det stemmer, påskeegg rett på døra er vår jobb. 

Du finner garantert en smakfull Påskeegg levert hjem til ansatte som gave og den passer til dine ansatte eller kunder.

Vi sørger for at gaven du bestiller blir levert hjem til ansatte. 

 

 

Påskeegg med budbil eller med Bring hjem til dine ansatte. Vår 100% fornøyd garanti og gir deg som kunde den beste sikkerheten når du bestiller påskeeggene til noen du er glad i.

 

Påskegave gir deg mye fristelse
Inneholder: ca. 2000g sjokolade.
Twist Sjokoladeog og Italinske sjokolade. Alle Sjokoladebiter er innpakket. 
Nidar Påskemarsipan Kolibriegg 3x61g
 

 

Gi dine ansatte en påskegaver og en liten oppmerksomhet til dine gode kunder til påske!  Levering av påskeegget gjør vi. Vi sørger for at Påskeegget blir levert til resepsjonen til firmaet du har bestilt. 
En enkel påskegaver som skal falle i smak hos dine kunder eller dine ansatte.
 
 

 

Vi har mange utvalg av påskegaver, disse gavene er perfekte og kan passe til mange. Du skal bare slappe av frem til hytte turen og kan kjøpe påskeeggene med et klikk. 

Vi levere påskeeggene dine rett på døra. Det er ikke skadelig å skeie ut en gang I bland og ta en bit av sjokoladene, marsipanene vi har fått.

 

Vi gleder oss å betjene dere og deres kunder. Vi leverer rett på døra over hele Norge med Bring og med budbil til den Store-Oslo.
 God påske og kos deg med ditt påskeegg!
Påskegaver hjem til ansatte

 
 
 

 Hvis det er noe du lurer på, ikke nøl med å ta kontakt med oss send mail: Klikk kontakt skjema

Vi er også tilgjengelig alle hverdager fra kl. 09.00-15.00.

 

påskeegg med sjokolade og marsipan til ansatte, Påskeegg til ansatte, Påskeegg med sjokolade og marsipan, Påskeegg som gaver, Påskeegg til kunder, Påskegodt til ansatte, påskeegg ansatte, påskeegg kunde, påskegaver, Påskeegg 15cm, påskeegg 23cm, Påskeegg med marsipan , påskeegg til firma og ansatte, påskeegg på døra, påskeegg Bergen, Påskeegg Oslo, Påskeegg på døra ansatte, Påskeegg firma, påskegaver, påskegaver ansatte, påskeegg som gave, Ferdig fylte påskeegg, Påskeegg fylt,