Vi hjelper deg med profilering

Profilering (branding på engelsk) er å skape og opprettholde en identitet og omdømme av et firma, organisasjon, attraksjon eller produkt, altså det folk husker. Det vil kunne ha en positiv innvirkning på interne relasjoner så vel som på relasjoner til kunder og andre forbindelser i tillegg til foretakenes egne produkter.

VI LEVERER SKRIVESAKER PARAPLY USB FLASKER TIL PROFILERING

 

Hva er profileringsartikler? Profileringsartikler kan være alt fra "gibort" i form av nøkkelringer og tyggis, til profileringstøy og it-utstyr med logo. Disse produktene eller duppdiettene kalles også profilartikler eller reklameartikler, og fellesnevneren er at det benyttes til profilering av logo og merkevare til organisasjonen.profilering med paraply? Vi hjelper deg.

 

Hva er en bedrifts profil? Bedriftsprofilen består av firmaets navn, firmaets produkt, de ansatte, kundene og de sporene bedriften etterlater seg i miljøet og samfunnet. Å lykkes med en bedriftsprofil handler om å være tydelig i profileringen slik at kundene vet hva du selger og hvordan de skal kunne kjøpe det. Morsomme, nyttige eller dekorative profileringsartikler og strøartikler er en effektiv måte å synliggjøre din merkevare på.

 

 

 

Profilering med refleks? Vi hjelper deg

Hvordan kan vi hjelpe din bedrift med profilering? Vår bedrift med støtte fra de største leverandørene i markedet kan hjelpe deg med å finne det mest gunstige artikkel for din bedrift. Veien å gå er helt avhengig av om du vet hva du vil ha! Siden markedet er så stort og produktene er utallige, så hjelper det faktisk å vite hva en er ute etter. Hvilket produkt du vil med hvilken kvalitet. Daniel Zhang, Adm. direktøren i sier at "vi produserer alle varer i tre forskjellige kvaliteter". Det vil si at det er opp til oss å velge mellom hvilken kvalitet vi vil ha og deretter betaler for det.

 

 

 

Er dere billigst i markedet? Jeg mener ikke at vi er absolutt den billigste i markedet og vil heller ikke være der, men vi leverer et god service, er punktlige og leverer profilartikkelen vi blir enig med deg. Flere av våre kunder er årlige kunder. Det vil si at de kommer år etter år tilbake til oss og det er noe som viser at de er fornøyde med oss som leverandør. Om prisen er lavest, er jeg ikke sikker på, men våre kunder sitter med en positiv minne av å jobbe med oss og vil gjerne komme tilbake til oss til neste prosjekt.

 

 

Hvor lang tar det tid? Avhengig av produkt, logo og sesong. Det har ikke en fasit til alle, men vi bruker kortest mulig tid når vi holder på en prosjekt. Nedetiden hos oss er veldig lite og vi jobber effektiv for til den dagen profileringsartikkelen din blir levert.

 

Kontakt: Det beste er å sende en uforpliktende forespørsel til oss, så tar vi kontakt for mer info slik at vi danner et godt bildet av dine behov og ønsker. Deretter kan vi gå videre med bestilling og levering dine profileringsartikler. Send oss noe linjer, så tar vi kontakt