Valentine og gavekjøp på døra

Valentinsdagen kan være en meget høytid for mange forelskede par, som vanligvis feires til samme dag i flere land over hele verden. For kjærestepar er dette en annen flott anledning til å vise følelser ved å presentere sjelsvennen sin en gave til den 14.februar.

Valentines gave til han på døra

Gaver til Valentinsdagen med levering på døra kan være meget forskjellig, uvanlige og til og med morsomme. For at mannen din skal like valentinsdag-gaven din som du har sendt til ham, må du velge valentinsdag-gaven med litt tanke og forarbeid. For å gi en Valentines-gave må du ta hensyn til smaken og interessen til din kjære. Du må også bruke litt hukommelsen. Tenk på tidligere erfaringen du har hatt med ham! Er han en type som elsker gaver generelt? Er han en mann som liker opplevelse? Tenk på sist gang dere var sammen på en handletur. Hvilken farger likte ham? Stoppen han ved Gadget butikken og snakket med entusiasme om produkter som ble solgt der? Eller er han den myke gutten som tar på myke stoffer og koser seg med dufter?

Valentine gaver til han med Nøtter, Sjokoladehjerter

Suksess eller katastrofe Valentinsdag gave? Det handler for det meste om kjennskap! Hvor mye kjenner du gutten din? Har du hatt nok tid til å bli kjent med mannens følelser og rutiner? Om du ikke har hatt tid til det, er det heller ikke så farlig, for jeg kommer tilbake til deg senere. Jeg husker det fra mine tidligere forhold, når jeg hadde kjærest, å kjøpe en gave til valentinesdagen var et styr. Grunnen var lite kunnskap om kjærestens vaner og hverdag. Jeg derimot var en gutt som verdsatt minst gaver, spesielt gaver til valentines dag med levering på døra. Jeg kalte meg for en anti-materialistisk-gutt. Om mann skulle se leiligheten min, så var det minst mulig av ting. Det eneste som jeg var opptatt av i denne tiden, rundt 2000 årene, var en å høre god musikk. Jeg var arbeidsløs og på jakt etter ny jobb oppsøkte jeg den lokale nav-kontoret. Måtte ta en intervjue runde med min saksbehandler som tilfeldigvis var en søt jente på nesten samme alder som meg. Intervjuet ble mer enn det jeg hadde forventet og jeg ba henne ut på en kopp kaffe til lørdagen. Vi ble kjæreste og hver gang vi var ute og passerte en HI-Fi butikk, stoppet jeg og brukte flere minutter for å fortelle om negative og positive sider av hver anlegg. Hva har det å si om min gave til valentine-dagen som kan leveres på døren? Jo, her kommer det. For å gjøre historien kort, fikk jeg en ordentlig hjemmekino som valentinesgave på kjærlighetensdag den 14.februar. Hun hadde sikkert tenkt "valentinesgave til han med levert på døren". Om jeg hadde fått et par sko som valentinesgave, hadde akseptert med motvilje! Eller om jeg hadde fått en bamsebjørn med rød hjerte som gave til meg som macho mann, hadde jeg glemt den bort etter de nærmeste dagene. Jeg skal si at den dagen i dag har jeg fortsatt denne gaven som ble levert på døren som jeg verdsetter høyt.

Vi mannfolk er vanskelige å kjøpe gave til, og heldigvis forskjellige og alle har sine smak og behag. Det finnes mange måter å kategorisere valentinesgaver til mannen med levering, men jeg vil gjerne kategorisere guttene! Hva han liker av valentine gaver på døren? Hva mannfolk verdsetter? Hva får guten i livet ditt til å kose seg med? Slik kan du gå frem og tenke. Deretter bestemmer du deg hva du skal kjøpe til mannen i fremtidige hjemmet ditt og butikken kan levere til han eller pakker du den selv og gir du gaven til han selv.

 

 

Valentines hjerteformet sjokolade

Nr1. Nærhet, er det ingenting i verden som kan slå intimitet hos oss gutter i verden. Om du hadde planlagt en kveld med noen enkle triks og gått til sengs med din kjæreste, hadde han definitivt verdsatt for det meste i verden som den beste valentinesgave EVER! Noen av dere har  en eller annen grunn til dette valget. Jeg kan tenke meg ihvertfall å ta det opp med ham og si at jeg hadde planlagt det og det, men på grunn av det og det, så kan vi dessverre ikke kose oss nå. Gi han "kose-keveld" istedet. Bruk tid som valentinesgave! Kok opp en kopp kaffe / te og se på favoritt programmet hans, ved siden av ham og nyt tiden med mannen din.

 

 

 

 

 

2. For mannen med gode luktesans. Vi gutter, generelt, verdsetter gode lukt, så lenge du som dama liker den. For oss gutter spiller det ikke stor rolle ellers. Så lenge den er nogelunde grei lukt så tar vi den med strake arm. Med forbehold til du som kjæresten min liker den, kan jeg få en herre parfyme til valentines dagen min om du sender den på døra kan også være en grei måte å levere den til. Så ikke bruk mye tid og penger på det dyreste parfyme som valentinesgave til ham. Bestem deg for hva din valentings gave budsjett er, lukt på det du liker og kjøp den :-) Tipset er at den bør ikke sedes. Helst lever den personlig!

 

Valentines gave hjerteformet med ferrero rocher

 

 

3. Er mannen glad i opplevelse? Svært mange av oss gutter liker å opplevelse som en valentinesgave. Det er gjerne mannen som liker å være i bevegelse.  Opplevelsen trenger ikke å så dyrt, men husk at du må bruke tid til å finne hva han liker for det første og planlegge utflukten. Reies, gå på kino, en restauranbesøk eller en museum kan være høyt i listen.

 

4. For gutter som elsker å spise: Mange mener at veien å vinne manns kjærlighet går gjennom hans mage! Med dette mener jeg at vi liker å spise og alt som pleier å gå ned gjennom munnen kan være en valentines gave vinner rett på døra hans. Her er utvalget stort og du som en kvinne har mange muligheter å velge mellom. Alternativene som vi kan tilby er som følgende:

A:Delikate Hjerteform sjokolade: Denne gaven består av Ferrero Rocher og innpakket melkesjokolade nok til 2 personer med noen fine roser oppi en hjerteformet rød eske. Valentinesgaven blir levert rett på døra.

B:Valentinesgave Merci: Dette hjerte er laget av flere søte Merci stanger og på toppen er det mange Ferrero Rocher som passer godt for din valentine.

C: Gavekurv til sjokoladeelskere: Dette er en komplett kurv av salty og ikke minst søte pakker satt sammen for den som vil gi bort "all" kjærlighet til sin valentine

For flere produkter se Valentine kategori!