50 års gave

Vi blir eldre og dette har med seg mange gode anledninger til å feire. Det er vanlig og normal å gi gave for 50 år. Spiselige gaver blir mer populært noensinne.

50 åringer vil gjerne ha noe praktisk

50 års gave til mannen

Gaver til 50 åring er en anleding vi vil dele med de vi har nære og kjære, de som vi setter stor pris på og har lyst til å feire vår 50 års gaven med. Vi kan tilby morsomme og spiselige gaver og delikate sjokolader, konfekt som passer utmerket å gi bort som 50-årsgave.

Matkurv med speke Send blomster med sjokoladekurv muffins og fruktkurv som 50 års gave Gi vin med en eske konfekt som en gave

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette er et alternativ for deg som trenger tips til 50 års gaven. Gave 50 år! Det er ikke så lett å finne en gave til en som fyller 50 år. Det kan være en riktig vanskelig "nøtt" å knekke! En unik 50 års gave til en kvinne eller en mann.

 

 

Gi bort et matkurv eller fruktkurv som 50 års gave til den du setter pris på. Vi tilbyr spiselige, praktiske presanger til din 50-åring. Når du velger oss, kan d kjøpe en gave til femti åringen din. 50 års gaver til han og henne.