Vi koser oss med masse sjokolade. Det ble konsumert Ca. 9,3 kg sjokolade pr. person i 2016. Forbruket av kakao og kakaoprodukter var på hele 6,2 kilo. Tallene viser at vi er veldig glade i sjokolade i Norge. Grunnen kan være at følelsen av å spise en bit sjokolade vil dekke kosebehovet vårt på en glimrende måte. Dette er spesielt til tider som vi ikke har kaketradisjoner som bursdager og annet festetider. Om du spør barn hva forbinder du med påske, så vil svaret være ganske sikkert " Et fylt påskeegg".

Hvordan kjøpes all disse påskeeggene: Det vanligste er at barn er med foreldre og kjøper noen sjokolade og eggeskalet uten av barnet vet noe om det. Det påskeeggskallet som er gjerne laget av papp blir ferdig fylt av foreldre. De fylte påskeeggene blir gjemt noe sted som barna skal finne dem i påsketiden. Dette er noe som også kan gjøres hos oss. Vi fikser ferdig fylte påskeegg og levere dem rett hjem til din adresse.

En tradisjon hos bedriftsledere: Nå i det siste er det blitt vanlig, noen sier at det er blitt et krav, om bedrifter kjøper ferdig fylte påskeegg til sine ansatte. De små bedrifter pleier å kjøpe selv noe sjokolade og annet ingredienser og fylle påskeeggene med. De mellomstore bedrifter som har Ca. 10-20 ansatte har det litt vanskeligere. Valget er mellom å sende sekretæren på handletur og kjøpe all ingredienser og fylle påskeeggene med eller å ta kontakt med profesjonelle som fyller tusenvis av påskeegg hvert år . De store bedrifter velger det andre alternativet. De kontakter gjerne oss og vi fikser fra A til Å.

Vår tjeneste: Den består av innkjøp av sjokolader og annet ingredienser, innkjøp av eggeskallet, printe en hilsen fra bedriften til ansatte, pakking og lagring av dem pluss levering av fylte påskeegg til medarbeidere i hele Norge til riktig tid. Adresselisten pleier vi å få fra bedriften og deretter sørger vi at medarbeidere og ansatte skal få sine etterspurte ferdig fylte påskeegg levert rett hjem før påske.

Private kjøper stadig mer: For flere år sider hadde vi nesten ingen private som kjøpte fylte påskeegg fra oss. Internettet var rett og slett ikke på plass og det var tungtvint å gjennomføre en ordre til en privat person. Nå i det siste, siden vår nettbutikk er så enkelt, så får vi flere og flere som bestiller sitt ferdig fylte påskeegg fra oss. Vi får stadig ordre fra tanter og onkler. Familiemedlemmer som bor i en annen by og vil gjerne levere noe godt til sine elskede barn i familien. Nordmenn i utlandet er neste kategori som kjøper fylte påskeegg med sjokolade og marsipan med levering rett hjem til sine familier og venner.

Bruk rabattkoden i filmen for å få 10% rabatt på påskeeggene.