Gave til ansatte

En gave til ansatte, er hovedregelen at gaven ikke skal overstige 5000 kr per år.

Her er utvalgte favoritter, et godt gavealternativ  gaver til dine ansatte, medarbeidere, kunder og leverandører, med levering på døra uansett hvor i landet.

 

Gaver til ansatte!

Det kan være når ansatte fyller runde år, har jobbet lenge i virksomheten, gifter seg o.l. Du kan ikke gi penger i gave til ansatte.

Gavetips til ansatte

 

Ostekurv med Spekeskinke

gaver til ansatte

 

Gourmet gave på døra

gaver til ansatte

 

 

Sjokolade Kurv som gaver

gaver til ansatte

Har du tenkt å gi gave til ansatt som slutter? 

En fin gave til en kollega som skal slutte kan være en blomst, en flaske vin, en kake, konfekt eller kanskje et gavekort.

Har du dårlig tid til å finne gaven?
Frykt ikke, du kan bestille online hos oss med levering dagen etter i Olslo uten at leveringstid trenger å være en bekymring! 

Sjekk ut: gavetips til deg som er ute i siste liten.

 

Blomster og sjokolade på døra

gave til ansatte

 

Sjokolade som jubilemumsgaver med spennende kombinasjon!

 

gaver til ansatte

 

 

Jubileumsgaver til ansatte,

Ingen regel uten unntak. Det er nemlig skattefritt for gaver til de ansatte dersom verdien på gaven holdes inntil kroner 8 000 for lang tjenestetid ansatte.

 

Gaver til ansatte i staten!

Gaver og annen oppmerksomhet kan rammes av statsansatteloven § 39 har regler om forbud mot gaver i tjenesten. Etter bestemmelsen kan ingen statsansatt motta gaver mv. dersom den er egnet til eller av giver er ment å påvirke vedkommendes tjenestlige handlinger.

 

Send oss en mail: [email protected], eller ring oss på 47 23 45 76 

 

 

firmagaver sommergaver, sommergaver, sommergaver ansatte, sommergaver til ansatte, sommergaven til ansatte, sommergaven, liten gave til ansatte,Takk for meg gave jobb, Avskjedsgave kollega, Små gaver til kollega,Bursdagsgave til kollega, firmagaver, Julegave til ansatte,Firmagaver påske, Påskegaver til ansatte, Påskeegg gave, Påskeegg bedrift, Firmagaver matkurv, Firmagaver med logo, Firmagaver til ansatte, Firmagaver til jul, Julegave ansatte, Julegaver, Firmagaver matgaver, Matgaver jul, Spiselige gaver nettbutikk, gaver online, gave ansatte,