Vi går klin sjokos i påsken.

Sjokoladeforbruket per nordmann var på 9,3 kilo i 2016, mens det norske forbruket av kakao og kakaoprodukter var 6,2 kilo. Her har vi ikke tatt med de påskeeggene som ble levert på døren.

Ja, vi er veldig glad i sjokolade i Norge. Sjokoladen dekker kosebehovet vårt på en glimrende måte, spesielt til tider der vi ikke har kaketradisjoner. Det blir ikke lettere når en kan bestille påskeegg rett på døren.

Påsketiden er en periode hvor nostalgien og tradisjonene står sterkt og vi har stort behov for sjokolade- og kakaokosen. Vår godterisalg ligger 30 prosent over årsgjennomsnittet i forhold til perioder før påske.

 

Bedrifter er vår hovedkunde: Vår største og hoved kunde er bedrifter som kjøper fylte påskeegg med sjokolade og marsipan levert rett på døra hjemme hos sine ansatte. Det er mange av våre bedriftskunder som har en tradisjon å gi et påskeegg med mange smakfulle godsaker til sine forretningsforbindelser også. Det er på en måte å takke året som har gått og se frem til våren og nye muligheter. I fjor har vi leverte 3500 påskeegg til ansatte fra 23 bedrifter og organisasjoner i hele Norge.

Hvorfor spiser vi så mye sjokolade? Kakao- og sjokoladesalg i verden har fått en dytt av flere årsaker i det siste årene. En av årsakene er nytelses- og gourmettrenden inkludert kvalitets sjokolade med eksklusive ingredienser og aroma. En bevissthet rundt rettferdig handel og bærekraftig dyrking av kakaobønner har også påvirket kjøp av sjokolade / påskeegg rett på døra. Vi må ikke glemme helseaspektet. Kakaobønner inneholder massevis av antioksidkanter og påstås å være godt for hjerne og hjerte. Den motvirke blodpropp. Det høres plutselig at sjokolade er blitt sunt?!


Det er delte meninger blant eksperter. Noen mener at kakao inneholder ekstremt mange stoffer som er bra for kroppen, men i en vanlig melkesjokolade er det ikke så mye kakao. Det finnes søtningsstøffer og E-stoffer. Det sies at det er best å spise mørk sjokolade om du har først bestemt deg å nyte sjokolade. Mørksjokolade skal ha minst av det"dårlige" ingredienser og mest av de "gode" stoffene i seg.

 

 

Private kunder kjøper mer og mer fra oss. Vi har hatt flere Nordmenn fra utlandet som nye kunder. Land som Storbritania, Frankerike, Australia, Spania og særlig USA. De fleste nordmenn som bor langt hjemmefra setter pris på denne muligheten å sende påskeeggene de vil til tane, mor eller fetteren sin i Norge rett på døra. De finner raskt at det er så enkelt å sende en påskekurv med påskegodt til sine venner og familier rett på døra.

Ja, det stemmer, påskeegg rett på døra er vår jobb. 

Du finner garantert en smakfull påskeegg som gave og den passer til dine ansatte eller kunder.

Vi sørger for at gaven du bestiller blir levert rett på døren. 

Påskeegg som gaver til ansatte! Påskeegg rett på døra

Påskeegg med budbil eller med Bring rett på døra til dine ansatte. Vår 100% fornøyd garanti gir deg som kunde den beste sikkerheten når du bestiller påskeeggene til noen du er glad i.

Påsekegg 18cm med Lakris og nøtter med sjokolade

Smakfulle Påsekegg med Lakris og nøtter med sjokolade fra Delikate matgaver leveres rett på døra.

 

Gi dine ansatte en påskegaver og en liten oppmerksomhet til dine gode kunder til påske!  Levering av påskeegget gjør vi. Vi sørger for at Påskeegget blir levert til resepsjonen til firmaet du har bestilt. 

En enkel påskegaver som skal falle i smak hos dine kunder eller dine ansatte. Påskeegg fra 12cm fylt med godteri av høy kvalitet som gaver til ansatte eller kunder. Få levert på døra.

 

 

Vi har mange utvalg av påskegaver, disse gavene er perfekte og kan passe til mange. Du skal bare slappe av frem til hytte turen og kan kjøpe påskeeggene med et klikk. 

Vi levere påskeeggene dine rett på døra. Det er ikke skadelig å skeie ut en gang I bland og ta en bit av sjokoladene, marsipanene vi har fått.

Påskegaver 300g  

Sjokolade som flotte påskegaver til både barn og voksne som du kan legge i påskeegget! 

 

Vi gleder oss å betjene dere og deres kunder. Vi leverer rett på døra over hele Norge med Bring og med budbil til den Store-Oslo.

 

 

 

Vi er her for å hjelpe deg. Hvis det er noe du lurer på, ikke nøl med å ta kontakt med oss send mail: Klikk her. 

Vi er også tilgjengelig  alle hverdager fra kl. 09.00-15.00.

 God påske og kos deg med ditt påskeegg!

 

påskeegg med sjokolade og marsipan til ansatte, Påskeegg til ansatte, Påskeegg med sjokolade og marsipan, Påskeegg som gaver, Påskeegg til kunder, Påskegodt til ansatte, påskeegg ansatte, påskeegg kunde, påskegaver, Påskeegg 15cm, påskeegg 23cm, Påskeegg med marsipan , påskeegg til firma og ansatte, påskeegg på døra, påskeegg Bergen, Påskeegg Oslo, Påskeegg på døra ansatte, Påskeegg firma, påskegaver, påskegaver ansatte, påskeegg som gave, Ferdig fylte påskeegg, Påskeegg fylt,