Gave på døren

Overraskende Gaver på Døren. En Trend som Sprer Glede!

Å gi gaver har alltid vært en flott måte å uttrykke kjærlighet, takknemlighet og glede på. Men i de senere årene har det blitt stadig mer populært å levere gaver direkte på døren til mottakeren. Denne trenden har tatt av av flere gode grunner, muligheten til å overraske og glede noen når de minst venter det.  Ved å bestille en gave på nettet og få den levert direkte til mottakerens dør, sparer du tid og krefter. Dette gjør at du kan glede noen selv om du er fysisk langt unna eller har en travel timeplan.

 

Slik vi din gaver på døra til mottaker. 

Legg mottaker info og betal. Resten sørger vi for. Vi pakker og lager din ønske i en flott kurv og pakker den/pynter den i cellofan, legger ved eventuelt kortet som du har allerede skrevet en tekst og leverer den til din mottaker. 

I kassen kan du velge å legge til et kort og Personlig hilse. 
 

Levering samme dag er mulig i Oslo og store deler av rundt Oslo. Les mer

Mottaker varsles via SMS. Gaven leveres direkte på døren.
 

Avsendes vil også få beskjed via e-post når pakken er levert.

Bursdagsgave på døra

En av de mest gledelige aspektene ved gaver på døren er overraskelsesfaktoren. Mottakeren vet kanskje ikke at en gave er på vei, og når den plutselig dukker opp på døren deres, kan det skape glede og glede på en måte som få andre gavemåter kan. Dette er spesielt verdifullt for spesielle anledninger som bursdager, jubileer eller bare for å spre glede i hverdagen. Husk på at det aldri er for sent å sende en gave selv om bursdagsdatoen har passert en eller to dager! 

Morsdagsgave på døren

Morsdag er en spesiell dag for å hedre og feire mødrene våre. En flott måte å vise din kjærlighet og takknemlighet på er å gi en unik og hjertevarmende morsdagsgave. I dagens travle verden er det imidlertid ikke alltid enkelt å finne tid til å dra til butikken og velge den perfekte gaven.

Heldigvis har vi en flott løsning, å overraske mamma med en morsdagsgave på døren!

En hjemleverert morsdagsgave gir deg muligheten til å gi en personlig og tankefull gave som viser hvor mye du bryr deg om mammaen din. Du kan velge alt fra vakre blomsterbuketter til deilige gourmetkurver. velg en gave som passer hennes smak. Legge til en personlig melding for å gjøre gaven ekstra spesiell. Dette er en flott måte å vise at du har tenkt nøye gjennom gaven og ønsker å gjøre morsdagen hennes uforglemmelig.

Ja, vi sender gave på døra til alle mødre i hele Norge. 

 

 

 

 

 

 

Gi en gave som kombinerer skjønnhet og smak.


 En sjokoladekurv til mormor som elsker sjokolade?


Eller

en Tapaskurv til mor som er hekta på tapas?

 

 

 

 

 

 

 

Send Blomster og ønske noen god bedring!
 

 

Gi en gave som viser omtanke og oppmerksomhet 

En av de største fordelene med å gi en gave på døren er at det er enkelt og praktisk. Du trenger ikke å bekymre deg for å finne tid til å handle eller stå i kø i butikker. Alt du trenger å gjøre er å bestille gaven på nettet og angi leveringsadressen. Gaven blir deretter levert rett til døren til mottaker din, og du kan til og med velge leveringsdatoen for å sikre at den ankommer akkurat på ønsket dato.

Gave på døren fra Delikate matgaver! 

Du kan legge til et hilsningskort. Du bestemmer selv hva som skal på kortet, så trykker vi det på en pent kort for deg, og leveres ut sammen med pakken. Vi formidler din hilsen og gave.

"gave på døren" kan leveres direkte til dem.

 

Trenger du hjelp?

Fyll ut kontaktskjema eller ring oss.

Ordinære telefontider: TEL: (+47) 47234576

Mandag til Fredag kl 9–15

Lørdag og søndag: stengt