Firmagaver påskeegg til ansatte og medarbeider

Med påsken som nærmer seg, ønsker vi å presentere et spesielt tilbud til dere og deres ansatte. Våre påskeegg med skreddersydde firmagaver er den perfekte måten å vise takknemlighet og sette pris på deres ansatte og medarbeidere. Enten det er å belønne deres harde arbeid gjennom året eller for å spre påskeglede til deres kunder, er våre påskeegg en flott løsning.

Firmagaver påskeegg til ansatte og medarbeider! 

Påskeegg i alle prisklasser. Se vårt store utvalg fra kjente merkevarer.

 

Hvorfor velge våre påskeegg?

Velg fra vårt brede utvalg av kvalitetsgaver en deilig sjokolade og marsipan fra kjente merker som Hval, Nidar og Freia, for å skape det perfekte påskeegget som passer til dine behov og budsjett.
Påskeglede for alle: Uansett om det er ansatte, medarbeidere eller kunder, våre påskeegg er designet for å glede og sette pris på alle mottakere,  med levering rett til døren eller hjem til de ansatte.
Profesjonell service: Vår dedikerte team er her for å hjelpe deg med å skape den ultimate påskeopplevelsen for din bedrift. Vi tar hånd om alle detaljer, slik at du kan fokusere på å spre påskeglede.

Vi tilbyr et bredt utvalg av påskegaver til bedrifter, med levering rett til døren eller hjem til de ansatte over hele Norge.

 Hvis det er noe du lurer på, ikke nøl med å ta kontakt med oss send mail: Klikk kontakt skjema

Vi er også tilgjengelig alle hverdager fra kl. 09.00-15.00.