Bedriftsgaver B2B, Skap Sterke Forbindelser mellom Bedrifter!

 Firmagaver som garantert vil glede og imponere! 

våre eksklusive fruktkurver, delikate matgaver, fristende sjokoladekurver og kunstferdig håndlaget konfekt, alt håndplukket med omtanke for å levere den ultimate gavedrømmen!

Hopp ombord på suksess-toget og nyt hvert eneste øyeblikk av våre friske og saftige fruktkurver, levert rett fra Bama for en smakssans som ingen annen. Og det stopper ikke der, våre gourmetmatvarer fra NorgesGruppen og lokale stjerner, garanterer en kulinarisk fest som vil imponere selv de mest kresne smaksløkene.

  1. Spekemat som gaver
Sende roser, Send rose online, Bestill roser på nettet, Blomster levering av roser, Send roser til noen spesielle, Kjøp roser online, Blomsterbutikk for roselevering, send blomster, blomster online, blomster levering, alternativ til bl
    Spekemat som gaver
    Fra kr 949,90
  2. Delikate gaver
    Delikate gaver
    Fra kr 699,90 Vanlig pris kr 749,90

Planlegger du å sende firmagaver til flere kolleger?

Vi tilbyr levering over hele Norge! 

Ved å bruke registreringsskjemaet kan du enkelt fylle ut nødvendig informasjon og sende den til oss. 

Ikke la muligheten gå fra deg, med vår superenkle bestillingsprosess kan du raskt og enkelt skaffe firmagaver til en rekke forretningsadresser over hele landet. Og med vår kundeservicemedarbeidere, kan du være sikker på en sømløs opplevelse fra start til slutt.

Skap en uforglemmelig bedriftspresentasjon med Delikate Matgaver i dag, løp for å få tak i tilbudene våre før det er for sent.

Trenger du hjelp eller har spørsmål? Ikke nøl med å kontakte oss. Vi er her for å hjelpe deg med alt du måtte trenge.

Kontaktinformasjon:

Telefon: 472 34 576
E-post: klikk her
Åpningstider: Mandag til fredag fra kl. 9:00 til 15:00 
Vi ser frem til å høre fra deg!