eid gave til barn

Hva er det riktig å gi som eid gave til ungene? Når du kjenner barna er det best og mest attraktive gaven penger. Mange av barna misliker å få tiltenkte ting fra venner og familier. Nest beste gavetipset er sjokolade og godteri. Flere barn jeg har snakket med setter penger og godteri som gave i samme nivå. Min erfaring når det gjelder å gi gave til barn er penger for det første om du vil kjemme barnet så kan du gi en super eid gave til barnet og det er en kombinasjon av en sjokolade / godteri gave som skjuler en pengesedler inni seg med en liten kort som forteller hvem den kommer fra. Dette kan vi hjelpe til med å sende eid gaver til barna over hele Norge.

Når en ikke kjenner barnet : Når du ikke kjenner eller vil du gi en eid gave til ansattes barna. hva gjør mann? Da kan mann ikke gi penger som gave. Det blir for drøyt. Det som slår pengegaven er sjokoladegave. Den kan være en kombinasjon av begge deler. En pakke som inneholder både sjokolade og godteri av flere slag. Og ikke minst alt er halal-godteri og halal-sjokolade. Det er helt åpenbart at mann skal tenke på sånt også. Vi tilbyr halal produkter til spesielle anledninger som Ramadan Eid, eller Ramazan Eid. De gjennomtenkte produkter er laget med tanke på at de skal til muslimske familier og barn. Derfor må de være selvsagt produkter som er Halal. Så om du planlegger å fikse eid gaver til barn i bedriften, vet du hvor du kan henvende deg til.

 

 

Hva som anses som halal? I motsetning til Haram, skal halal sjokolade ikke inneholde ulovlige ingredienser som alkohol eller animalsk fett. Vi bruker leverandører som Hval-fabrikken og Jake-fabrikken og Haribo-fabrikken. https://hvalsjokolade.no/https://jakesa.com/en/home/HARIBO - et fargerikt mangfold for liten og stor, Her er et eksempel på hva vi setter sammen i en typisk eid gaver til barn som elsker både sjokolade og godteri. En pose med halv kilo av Hval sjokolade pluss 5 poser av 100 gram av favoritt godteri, Bananas 100g Jake Laktose, glutenfri, Halal , Mini Max 100g Jake Laktose, glutenfri, Halal, Kisses 100g Jake Laktose, glutenfri, Halal, Funny Sour Pencils 100g Jake Laktose, glutenfri, Halal,Jelly Mania Acid mix 100g Jake Laktose, glutenfri, Halal. Alt dette settes oppi en elegant sort eske og kan bli sendt over hele Norge med budbil eller post. Om du vil sender til et barn eller flere kan vi hjelpe deg. Husk at vi kan endre innholdet på hver eid gaver til barna og lage nytt produkt etter dine ønsker og vilje. Ta kontakt dersom du lurer på noe.