Firmagaver med logo

Spiselige firmagaver

Firmagaver til dine ansatte!

Spiselige gaver firmagaver!
 Firmagaver kan være for eksempel en flott sjokoladekurv med frukt eller påskeegg fylt med sjokolade og kanskje julemat i flettekurv som julegaver til dine kunder eller ansatte.

Å motta spiselige gaver er en gest som de fleste av oss setter pris på, og gir positive assosiasjoner. En firmagave er med på å signalisere at den enkelte kunden og ansatte er viktig.

I delikatematgaver.no har vi en lang rekke frukt og mat som firmagaver og produkter som du kan sette ditt eget preg på. Du kan for eksempel gi dine ansatte en flott sjokoladekurv med frukt eller påskeegg fylt med blandet sjokolade eller løst godteri fra kjente merker. Du kan også skape søte assosiasjoner ved å sende en kurv med sjokoladekurv til kundene.

Hva er grensen for skattefrie firmagaver? 

Fra 2021 ble grensen for skattefrie gaver i arbeidsforhold økt fra 2000 til 5000 kroner pr år.

Finn den perfekte firmagaven til din neste kampanje! Du kan bestill dine reklameprodukter og firmagaver med logo, Velg blant utallige muligheter! 

Feire avslutningen av et vellykket år og takk dine ansatte med vårt eksklusive utvalg av spiselige avslutningsgaver. Vår nettbutikk tilbyr et bredt spekter av frukt og sjokolade, samt ost- og spekeskinkegaver som vil imponere og glede smaksløkene til dine ansatte.

Våre frukt- og sjokoladegaver er nøye utvalgt for å sikre høy kvalitet og friskhet. Vi tilbyr ferske og saftige fruktarrangementer, elegant pakket og presentert i vakre gavekurver. Kombinert med luksuriøse sjokoladebiter og -godteri, vil disse gavene skape en smakfull opplevelse som vil bli verdsatt.

For de som setter pris på gourmetopplevelser, tilbyr vi også eksklusive ost- og spekeskinkesett. Våre nøye utvalgte oster og deilige spekeskinker. Disse gavene er perfekte for å skape en atmosfære av raffinement og gastronomisk nytelse.

Ved å velge våre spiselige avslutningsgaver som firmagaver, viser du din takknemlighet og omsorg for dine ansatte. Ikke bare vil de glede seg over de delikate smakene, men de vil også føle seg verdsatt og spesielle. Vi tilbyr også muligheten til å tilpasse gavene med din bedriftslogo eller en personlig hilsen, noe som gir en ekstra personlig touch.

 

Markedsfør din nettbutikk og disse spiselige avslutningsgavene ved å fremheve deres høy kvalitet, eksklusivitet og muligheten for tilpasning med fristende fruktkurver, dekadent sjokolade og velsmakende ost- og spekeskinkebrett som formidler luksus og glede ved å motta slike gaver.

Gjør avslutningen av året ekstra spesiell for dine ansatte ved å bestille våre spiselige avslutningsgaver i dag fra Delikatematgaver.no. La dem oppleve en smakfull og minneverdig gave som vil etterlate et positivt inntrykk.

 

 

 

 

 

 

Designed Ferrero Rocher!

Vi designer dine ønsker med isopor og dekker dem med sjokolade. 

Vi lager figurene deres og dekker dem med sjokolade av den typen du ønsker.

Her presenteres et eksempel på våre eksklusive Designed Ferrero Rocher sjokolade, som er laget og tilpasset for "Widerøes Flyveselskap".

Designed Ferrero Rocher i kraftige og sterke gulfarger og oppmuntrende å pynte pyntebord, festbordet, kaffebord eller som dessertbord.

Produktet er bygget spesielt for fest og feiring slik at gjestene kan lett plukke Ferrero Rocherene.

Sjokoladene blir limt oppå ferdige former isopor eller oasis blokk. 

 Hvis du har spørsmål, ikke nøl med å kontakte meg.

 

Firmagaver Med Egen Logo til flere! 

Oppdag vårt fantastiske utvalg av produkter i vår nettbutikk! Vi leverer kvalitetsvarer til bra priser, og vi er stolte av å tilby enestående kundeservice. Utforsk vårt sortiment i dag og la oss hjelpe deg med å finne det perfekte produktet for dine behov.

Hvordan firmagaver med tilpasset logo kan øke kundelojaliteten din? Slik bruker du firmagaver med egen logo til å markedsføre bedriften din.

Tips for å velge riktig firmagave med egen logo til dine forretningspartnere.

 • Firmagaver med egen logo: En effektiv strategi for merkevarebygging
 • Unike og personlige: Firmagaver med tilpasset logo som skiller seg ut
 • Firmagaver med egen logo: Bygg sterke forbindelser med kundene dine
 • Firmagaver med egen logo: Gjør et varig inntrykk hos dine potensielle kunder"

   

 • Firmagaver med egen logo: Den perfekte markedsføringsstrategien for små bedrifter

 • Styrk bedriftens image med profesjonelle firmagaver med egen logo

 

 

Skal du sende FIRMAGAVE til flere i bedriften?

For bedrifter som har behov for reklameartikler og firmagaver, tilbyr vi mange spiselige gaver med bedriftens logo på. Den er veldig enkelt kan kjøpes firmagaver i nettbutiken. Du kan fylle ut registreringen skjema og vi gjøre resten av jobben.

Nødvendige Informasjon er:

 • Info. om Kontakt person.
 • Informasjon og E-mail Økonomiavdelingen.
 • Ønsket leveringsuke
 • Gavemelding, skrive en personlig hilsen som vi legger i kurven.
 • Firma Logo " den tilpasser vi etter deres ønsker med gavemeldingen."
 • Adresseliste i Excel fomat. Last ned  "Vi deler ikke dine personlige informasjon til tredjepart."

I delikatematgaver.no kan sender din bestillinger og leveringstid og adresser hvor du vil når du vil. Kontakt oss  [email protected] Tlf:+4747234576

La den ansatte velge gaven selv ivi har et bredt sortiment med forskjellige matgaver produkter i nettbutikken.

 

Sjokolade som firmagaver Ca.2000g

 

Vis din takknemlighet og verdsettelse for dine hardtarbeidende ansatte med vårt utvalg av unike firmagaver. 

Vi tilbyr et bredt spekter av gaver som er skreddersydd for å imøtekomme deres forskjellige interesser og behov. Enten det er jubileum, anerkjennelse for gode resultater, eller bare for å spre glede, har vi det perfekte utvalget av spiseligegaver som vil løfte humøret og motivasjonen til dine ansatte.

Våre firmagaver er nøye utvalgt med fokus på kvalitet, stil og funksjonalitet. Fra frukt til avslappende elegant tilbehør, vi har noe for enhver smak. Og det beste av alt er at vi gir deg muligheten til å tilpasse gavene med bedriftens logo eller ansattes navn, slik at de virkelig føler seg verdsatt og spesielle.

Vi forstår viktigheten av å skape et positivt arbeidsmiljø og styrke båndene mellom ansatte. Våre firmagaver er designet for å bidra til å bygge et sterkt samhold og belønne innsatsen til dine dyktige teammedlemmer. Ved å gi dem noe spesielt og personlig, kan du vise din takknemlighet for deres harde arbeid og dedikasjon.

 

Firmagaver ansatte med levering over hele Norge! 

Feire høytider og spesielle anledninger med vårt utvalg av spiselige gaver som vil spre glede og smak til dine ansatte. Enten det er julegaver, avslutningsgaver eller påskeegg, har vi et deilig og variert utvalg som vil glede smaksløkene og skape minner som varer.

Fruktkurv med sjokolade eller oste og spekeskinke pakket i elgantekurv er en perfekt firmagaver som belønning og motivasjon til ansatte fordi elsker gaver!

 Sett gjerne pris på de, Firmagaver til ansatteikke skal ikke å være kjedelige. 

Overrask dine ansatte med morsomme og velsmakende påskeegg. Påskeegget er fylt med sjokolade og påskekurv med søte smaker.

Hva får ansatte i julegave?

Våre spiselige firnmagaver og julgaver er nøye utvalgt for å tilby en kombinasjon av kvalitet, håndverk og fantastisk smak. Fra gourmet sjokoladeesker til eksklusive delikatesser og smakfulle snacks, vårt utvalg vil imponere selv de mest kresne ganer. Vi tilbyr også muligheten til å tilpasse gavene med din bedriftslogo eller en personlig hilsen, slik at dine ansatte føler seg ekstra verdsatt.

Med våre spiselige gaver kan du skape en varm og innbydende atmosfære i løpet av ferier og feiringer. La våre deilige julegaver være en del av den magiske stemningen i desember, gi smakfulle avslutningsgaver som en hyggelig overraskelse ved slutten av et arbeidsår.

Vi forstår betydningen av å skape gode minner og styrke båndene mellom ansatte. Våre spiselige julegaver gir en unik mulighet til å skape glede og dele øyeblikk av fellesskap og nytelse. Fra å dele sjokoladebiter rundt juletreet til å nyte delikate godbiter på kontoret, vil våre gaver skape smil og positive opplevelser.

Utforsk vårt utvalg av spiselige gaver til julegaver, i nettbutikken vår i dag, og la dine ansatte oppleve en fest for smaksløkene. Bestill nå og gi dem en minneverdig og smakfull gave som vil bli verdsatt og husket i lang tid fremover."

Kontakt oss  [email protected] Tlf:+4747234576 

firmagave, firmagaver, gave til ansatte, firmagave med logo, gave ansatte, gavetips til ansatte, gave med logo, reklameartikler, julegaver til ansatte, firmagaver med logo, julegave ansatte, jubileumsgaver til ansatte, 

sommergave til ansatte, skattefri gave til ansatte, gaver i arbeidsforhold, julegaver bedrift, gavekort til ansatte, julegave bedrift, gave ansatt 20 år, gave fra arbeidsgiver, skattepliktig gave, gavekort ansatte, sommergave ansatte, julegave ansatte skattefritt, julegaver til de ansatte, gaver med logo, sommergaver til ansatte, gaver til ansatte skattefritt, gave til ansatte skattefritt, julegavetips ansatte, julegave til ansatte tips, julegave til kunder, julegave ansatte tips, julegave fra arbeidsgiver, firmagaver ansatte, gave ansatt

gaver til ansatte 2023, skattefrie gaver til ansatte 2023, gave til ansatte 2023, gaver i arbeidsforhold 2023, gaver ansatte 2023, gave ansatte 2023, julegaver ansatte 2023, julegave til ansatte 2023,