Delikate matgaver tilbyr alt av spiselige firmagaver.

Stort utvalg av firmagaver matkurv for enhver anledning.

Perfekte firmagaver til ansatte som allerede har alt - mat og frukt er aldri feil!

Hva med  frukukurv med melkesjokolade som firmagaver.Fruktkurv 3kg med Konfekt Fruktkurv 4kg  med Melkerull som gaver kan værer beste gave enten å gi bort til familie og venner, kunder eller kollega, med frisk og fristende frukt etter Sesongfrukt.

 

 

 

 

 

 

Firmagaver til jul  Jule favoritt gave!

Gourmetkurv pakket i nydelige danske designere gavekurv som julegaver for ansatte som er alltid en hyggelig gave å få fordi den kan deles med venner og familie.

Vi kan trykke Firmagaver logo.

firmagaver til jul

Hva med  sjokolade som julegaver til ansatte og kunde?

Et kurv med Julegaver til ansatte 2023 fylt med Masipan, brentmandler som Julegave er det beste julegaver og skaper gode minner hos ansatte og kunder!

julegaver ansatteSer du etter gaver til dine ansatte som er syk? Fruktkurv Firmagaver til ansatte!

Fruktkurv 2kg God bedring er en fin måte å vise takknemlighet på.

 

Påskeegg firmagaver ansatte, med fylte påskeegg med smågodt og sjokolade fra kjente merkevarer.
påskeegg firmagaver ansatte

Påskeegg firmagave Hva er meningen med påskeegg til ansatte eller samarbeidsparntere? Egget er et symbol som viser til noe annet enn seg selv. Egget symboliserer nemlig nytt liv.

påskeegg firmagave

 

Kan gi alkohol som firmagave til ansatte ?

Det er ingen spesielle regler om alkohol her heller. Det er dessvere ikke tillatt å gi alkoholholdig drikk som gave i markedsføringsøyemed. Auksjonene er kun på vegne av privatpersoner selge vin i Norge.

julegaver ansatte

 

Finner du ikke noe som passer?  Ta gjerne kontakt med oss så ordner vi tilpassede sjokoladesammensetninger til enhver anledning! Se våre firmagaver her!

Blomster online, Fruktkurv på døra , Påske gaver online,

blomster på nett, sjokoladegave, påskeegg levering, julegaver levering, julegaver ansatte valentines gift, morsdag gave levering, firmagave, blomster på døra, mat som gaver, sjokolade gaver, sjokolade som gaver, firmagaver matkurv, julegaver firma, firma gaver jul, firmagaver til ansatte,