Unike Sommergaver for Bedrifter!

Gjør sommeren uforglemmelig med Delikate Matgaver!

Sammenlignet med andre leverandører, skiller vi oss ut med vårt eksepsjonelle utvalg av firmagaver som vil spre glede og friskhet til alle mottakere. 

Vi tilbyr et eksklusivt utvalg av friske fruktkurver, delikate matgaver, forførende sjokoladekurver og håndlaget konfekt, perfekt for å spre sommerglede til ansatte, kunder og forretningsforbindelser.

 

Våre fruktkurver: er sammensatt med de saftigste og mest fargerike fruktene fra BMA, sikrer vi at hver kurv er en fest av smak og friskhet. Fra sprø epler til søte druer og saftige annas, våre kurver vil definitivt lyse opp enhver kontorplass eller sommerfest. 

For de som foretrekker noe hjertelig og mettende, tilbyr vi et utvalg av matgaver sammensatt av førsteklasses produkter fra NorgesGruppen og lokale bedrifter. Fra gourmet oster og til deilig pålegg og delikate honning, våre matgaver er en smaksopplevelse som vil sette pris på.

Sjokoladekurver er en sommerfavoritt: og våre sjokoladekurver er den perfekte måten å tilfredsstille søtbehovet til dine kunder og ansatte.

Ingenting sier sommer som sjokolade, og vi tar stolthet i å tilby kurver fylt med de mest eksklusive sjokolademerkene og uimotståelige smaker. Våre kurver er ikke bare en gave, de er en søt symfoni av glede og nytelse.

Når det gjelder håndlaget konfekt, er vår lidenskap for kvalitet og håndverk uovertruffen. Mens andre tilbyr masseproduserte søtsaker, presenterer vi kunstnerisk utformede delikatesser som er laget med kjærlighet og dedikasjon.

Med vår enkle bestillingsprosess og muligheten til å sende til forskjellige adresser over hele Norge, gjør Delikate Matgaver det enkelt å glede alle på din firmaliste. Ta ditt neste steg mot å imponere dine kunder og ansatte denne sommeren, og velg Delikate Matgaver for alle dine firmagavebehov!

Utforsk vårt utvalg i dag og gjør sommeren uforglemmelig med Delikate Matgaver. Les mer