Fruktkurv som gaver!

Fruktkurv, perfekt som gaver!

Delikate matgaver er en nettbutik med levering av fruktkurv som gaver. Hos oss finner du alt du trenger innen spiselig gaver, julegaver, sommergaver, påskegaver og bursdagsgaver med levering rett på døra.

Flere som lurer på hvor i landet leverer vi? Kort sagt Vi i Delikate matgaver leverer fruktkurv som gave og matgave hver dag over hele landet.  Vår samarbeidspartnere Bring og budbilselskapet har mulighet å levere til alle store byer krikker og kroker i Norge.

 

 

 

Gled dine forretningsforbindelser, venner eller familie med en flott fruktkurv som gaver fra Delikate matgaver.

Fruktkurv 4kg  med Melkerull som gaver kan værer beste gave enten å gi bort til familie og venner, med frisk og fristende frukt etter Sesongfrukt.

 

fruktkurv som gaver

 

Fruktkurv leveres i en flott kurv spekket med frisk frukt, kjeks og deilig sjokolade. FruktKurven kan tilpasses etter behov og ønsker og levers på ønsket dato.

 Vi leverer fruktkurven rett på døra i hele Norge. Vi er stolte over å være blant de mest leveringsdyktige i vårt segment, og kan skryte av en punktlighet på hele 99,9%, noe som er veldig viktig når man har bestilt ferske fruktkurver som gaver.

 

Fruktkurv 3kg med innpakket sjokoladebiter

 

Våre fruktkurver som gaver har et stort og variert innhold av sesongens frukter. En fruktkurv er noe alle har behov for og blir glad å få som gaver uansett en har bursdag eller er syk eller bare å gratulere. Derfor er våre fruktkurver variert i innhold og størrelse for å passe din anledning.

 

Fruktkurv som gaver

frukt er gode gaver og vi leverer fruktkurver til kontorer og andre arbeidsplasser, som gaver til ansatte eller dine kunde.

Fruktkurv med Blomsterbukett

Fruktkurv med konfekt og Blomsterbukett

 

Bestilling blir satt i produksjon samme dag eller dagen etter fra vårt lager i Oslo. 

i løpet av 1-3 virkedager litt avhengig av hvor langt unna du bor, på enkelte strekninger kan det ta opptil 5 dager. Dette kan variere ved høytider, dårlig vær og andre ting som påvirker postgangen.

Levering i Oslo og Omegn er 1 dag vi benytter Budbilfirma.
Vi sender over hele Norge ink. Svalbard og vi har et samarbeid med Bring.
Vi benytter Bring for levering over hele Norget og Leveringstid er 2-3 dager virkedager. Besøk Bring hjemmeside for å spore din pakke. Levering skjer kun på hverdager. Bring kontakter deg for å booke tid for levering. Du kan også kontakte dem for å avtale et annet tidpunkt på 04045.

Pakken leveres til ditt valgte utleveringssted. Du blir varslet via SMS eller e-post når pakken er ankommet ditt valgte utleveringssted.  Levering skjer mellom klokken 08.00 – 22.00. 

 

Ta kontakt med oss for nærmere informasjon eller bestill her.

 

fruktkurv som gaver