God bedring!

Har du en venn eller kollega som er syk? Kanskje en som du kjenner er innlagt på sykehus?

 

 

fruktkurv som god bedring gave

Blomster til Sykehuset

Det er alltid hyggelig å motta blomster når du er på sykehusopphold. Det betyr ofte at det er noen der ute som tenker på deg. Vi mennesker liker det å ha denne "støtte-følelsen". Den er på en måte beroligende for de fleste.

Mens det gjør godt å få en gave når du ligger på sykehuset, utføres det litt forskjellig fra sykehus til sykehus. Diakonhjemmetsykehus for eksempel, har en liste med "ja-blomster" og en med "nei-blomster"! Buketten / poten din kan gjerne bestå av Alpefeol, Anthurium, Peon, Rose, Stemorsblomst, iltopp og Orkide er blant ja-blomster til sykehuset.  De har gjort det så praktisk som mulig og har laget en 4-siders forklaring med bilder og navn av definerte blomster. Blant Nei-blomster er det kjente navn som Georginer, Tulipaner, Krysanteum, Svibel, Liljer, Amarylis, nelilik, Julestjerne, Prestekrager og Juleglede.

https://diakonhjemmetsykehus.no/Documents/Blomster%20p%C3%A5%20sykehuset%20-%20Diakonhjemmet%20Sykehus.pdf

Blomster på sykehus spørsmålet har Sykehuset i Østfold sett med andre øyer. De definerer avdelinger med "ingen-blomster" som :

Døgnområde 1 – hjertemedisin
Døgnområde 2 - infeksjonsmedisin 
Døgnområde 3 - lungemedisin 
Døgnområde 5 - gynekologi, ortopedi og øre-nese hals
Døgnområde 6 - ortopedi og akuttgeriatri 
Døgnområde 7 - gastrokirurgi
Døgnområde 8 - kar-, bryst- og endokrin kirurgi, urologi
Overvåkningen
Intensivavdelingen

Deretter kan man ta med ja-blomster, og ikke "nei-blomster" til følgende:


Døgnområde 4 - nevrologi og slag 
Døgnområde 9 - gastromedisin
Døgnområde 10 - kreft, nyremedisin og hematologi 
Føde/barsel
Barn og ungdom
Nyfødtintensiv
Psykisk helsevern

https://sykehuset-ostfold.no/blomster#kan-ta-med-ja-blomster-men-ikke-nei-blomster

Situasjonen ser til å være strengere når vi beveger oss mer syd øver. Sørlandet sykehuset har bestemt seg til å si Nei til alle typer av blomster.

https://sshf.no/om-oss/nyheter/ofte-stilte-sporsmal-fra-vare-pasienter

 

Dette kan være en liten utfordring siden flere sykehus har bestemt seg for å ikke ta blomster i mot. Grunnen til det blomsterforbudet er så enkelt som at flere av blomstertyper kan forårsake allergi eller dufter som ikke er behagelig for alle typer pasienter på sykehuset. Vi må ikke glemme at pasienter er i en følsom situasjon når de oppholder seg på sykehuset. Det er ganske forståelig at noen av sykehusene nekter å ta imot blomster.

Flere som tar det sikre valget og kjøper en "God bedring gave". Den består av mørkesjokolade, Solbærteddy, nøtter og flere av kjent sjokoladetyper som egner den til å få levert på sykehuset.

God bedring gave passer fint for å sende til sykehuset

Mitt neste anbefaling er den lille fruktkurven  med kun 3 kg med friske frukt. Den inneholder sesongen frukt og er en sikker vinner. Fruktkurv 3 kg.

Minste fruktkurv til sykehuset.

For deg som vil ha det enklest mulig, anbefaler jeg å sende en konfekt eske. Den innholder kun 24 biter med sjokolade, tar lite plass og esken kan kastes etterbruk.

Konfekt eske til sykehuset

Ta kontakt med oss for nærmere informasjon eller bestill en gave fra Delikatematgaver.no

 

Hjerteform Ferrero Rochet, Nettbutikk bryllup, alt til bryllupet, fruktkurv som gaver, bestille fruktkurv gave, fruktkurv gave, gavekurv frubordpynt bryllup, bryllup dekorasjon til leie,bryllup, bryllupspynt, borddekorasjon bryllup, bryllupsbord, Bordpynt, blomster bryllup, konfirmasjonsbord, gaver til kjæresten, gave til henne, festbord, Sjokolade gaver nettbutikk, sjokolade konfekt nettbutikk, sende sjokolade på døra, konfekt på døra, konfekt gaver på nett, sjokolade som gaver, sjokoladekurv gaver, fruktkurv som gaver,kt, gavekurv med mat, fruktkurv til ansatte, matgaver til ansatte, matgaver til kunder, send fruktkurv, send blomster, ostekurv, 17 Mai Gaver, 17. mai bukett, konfirmasjon bordpybt, Bordpynt, 17. mai bordpynt, Borddekorasjon, Borddekorasjon til festbordet, gave levert på døra, send gave nett, sende sjokolade på døra, konfekt på døra, send en gave, sende bursdasgave, konfirmasjonsgaver, personlig konfirmasjonsgaver, sjokolade konfekt nettbtuikk, gave levert på døra oslo, bursdagsgave på døra, sjokolade gave nettbutikk,barnedåp pynt, dåp pynt, pynte bord til dåp, pynte konfirmasjonsbord, pynt til bryllup, bordpynt til bryllup, bordpynt bryllup, borddekorasjon bryllup, kakebord pynt bryllup, pynt gavebord bryllup, bordpynt til bryllupet, bryllupsbord inspirasjon, borddekorasjon bryllup, sjokolade som gaver, sjokolade gave nettbutikk, fruktkurv som gaver, bestille fruktkurv gave, fruktkurv gave oslo, firmagaver, sjokolade gaver, sjokolade kurv, bedrifts gaver, gaver til ansatte, firmagaver kan spises, spiselige firmagave, send blomster sykehuse, send blomster, blomster sykehus, blomster gave, blomster på døren, blomster på nett, send blomster, julegaver til ansatte, sjokolade julegaver, matgaver julegaver, bedrift julegaver, matgaver jul, julekurv som gaver, julegaver sjokolade, julegaver konfekt, julegaver matkurv, julegaver bukett, sjokolade jul nyrrår konfekt, god bedring