God bedring gaver

Gode Gaver for å Ønske God Bedring!

 

Å ønske noen "god bedring" som kan bidra til å løfte deres ånd og bringe trøst under en utfordrende tid!

Gaver kan være en flott måte å uttrykke omtanke og kjærlighet til noen som er syke eller gjennomgår en vanskelig periode. Her er noen flotte gaveideer for å hjelpe deg med å vise omsorg og støtte. Klikk her

 

Send god bedring blomster!

En fargerik bukett med friske blomster kan virkelig lyse opp rommet til en syk person og bringe et smil til deres ansikt. Se utvalgt

 

Send Matgaver og ønsker god bedring!

 En kurv med deres favorittgodbiter, sunne snacks eller fruktkurv kan være svært praktisk.

 

 

 

God bedring Blomster til Sykehuset!

Det er alltid hyggelig å motta blomster når du er på sykehusopphold. Det betyr ofte at det er noen der ute som tenker på deg. Vi mennesker liker det å ha denne "støtte-følelsen". Den er på en måte beroligende for de fleste.

Mens det gjør godt å få en gave når du ligger på sykehuset, utføres det litt forskjellig fra sykehus til sykehus. Diakonhjemmetsykehus for eksempel, har en liste med "ja-blomster" og en med "nei-blomster"! Buketten / poten din kan gjerne bestå av Alpefeol, Anthurium, Peon, Rose, Stemorsblomst, iltopp og Orkide er blant ja-blomster til sykehuset.  De har gjort det så praktisk som mulig og har laget en 4-siders forklaring med bilder og navn av definerte blomster. Blant Nei-blomster er det kjente navn som Georginer, Tulipaner, Krysanteum, Svibel, Liljer, Amarylis, nelilik, Julestjerne, Prestekrager og Juleglede.

 

Dette kan være en liten utfordring siden flere sykehus har bestemt seg for å ikke ta blomster i mot. Grunnen til det blomsterforbudet er så enkelt som at flere av blomstertyper kan forårsake allergi eller dufter som ikke er behagelig for alle typer pasienter på sykehuset. Vi må ikke glemme at pasienter er i en følsom situasjon når de oppholder seg på sykehuset. Det er ganske forståelig at noen av sykehusene nekter å ta imot blomster.

Flere som tar det sikre valget og kjøper en "God bedring gave" frkutkurv.  se utvalgt her.

Send god bedring blomster med konfekt!

For deg som vil ha det enklest mulig, anbefaler jeg å sende en konfekt eske med et personlig notat i gavemeldings kort. Det kan være en enkel, men betydningsfull.