Julegaver

 Julegaver som Sprer Glede!

Spiselige julegaver er en flott måte å vise omtanke og spre glede i julen, samtidig som de tilfredsstiller smaksløkene til dem du er glad i.

 

Sunn Julegave!

For de som prøver å holde seg sunne i julen, kan sunne snacks være den perfekte gaven. Lag nøtteblandinger, tørket frukt, eller proteinbarer for å tilfredsstille smaksløkene på en sunn måte. Disse gavene viser omtanke for mottakerens velvære.

Uansett hvilke spiselige julegaver du velger, er det viktig å legge til en personlig touch med innpakningen. Festlige bånd, julekort og vakre esker kan gjøre enhver gave enda mer spesiell.

I år, la spiselige julegaver spre glede og smil blant venner og familie. Husk at det er tanken som teller, og det finnes ingen bedre måte å vise omtanke enn med deilige, hjemmelagde spiselige gaver. Gleden ved å gi og motta slike gaver vil varme hjertene til alle i julen.

 

Julegaver på døra!

En av de mest kjærlige måtene å vise omtanke i julen. Kjøp!

 

 

En sunn og velsmakende gave, tørket frukt og nøtter er perfekte for de som ønsker å holde seg sunne i ferien.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lakris og Nøtter gave!

Det er en flott måte å feire sesongen sammen med de du er glad i. Husk alltid å tilpasse gaven etter mottakerens smak, allergier og preferanser for å gjøre den ekstra spesiell.
 

Luksuriøse Sjokoladeesker julegaver!

Sjokolade er en alltid populær gave, spesielt i julen. Velg fra et utvalg av håndlagde eller eksklusive sjokolademerkene for å gi en ekstra spesiell julegave. Mørk sjokolade, melkesjokolade, hvit sjokolade, fylt med nøtter eller tranebær, det er uendelige alternativer å velge mellom. En elegant sjokoladeeske med vakre julemotiver vil glede enhver som får den.

Gourmet Ost julegaver!

En gourmetost er en sofistikert julegave som vil imponere enhver matelsker. Velg et utvalg av deilige oster, inkludert brie, cheddar, og blåmuggost, sammen med sjokolade og deilige julemarsipan med noen nøtter og tørket frukt for ekstra smak.

 

 

 

Pakken inneholder:

Manchego Jacobs 150g
Roquefort SOCIETE 100g
Italiensk Hel  220g Grilstad
Chorizo hel 220g Grilstad
Rødvin Hel 220g Grilstad
Oliven Mammut. 300g Jacobs 
kransekakestenger 105g
Toffifee 120g
After Eight 200g
Cantuccini Mandler 200g Jacobs
Mørk sjokolade 85% 100g Jacobs
Ferrero Rocher 200g
Julemasipan marsipanpølse 110g
Romkuler jul 175g
Julemarsipan smågriser 140g
Danik butter cookies 340g
Brente mandler 100g Sunrise
Twist 120g
Belgiske Waferello 200g
Honning med Mandel 245g
Fazermint 41g
Sjokolade Mørk 100g Jacobs

Kjøp!

 

I år, la spiselige julegaver spre glede og smil blant venner og familie. Husk at det er tanken som teller, og det finnes ingen bedre måte å vise omtanke enn med deilige, hjemmelagde spiselige gaver. Gleden ved å gi og motta slike gaver vil varme hjertene til alle i julen.

Så kom i gang med julegavehandlingen og spre glede gjennom spiselige gaver som varmer hjertene til venner og familie.

 

Gledelig jul og lykke til med dine spiselige julegaver!