matgaver som julegaver!

Gode Smaker og Hjertevarme, Matgaver til Jul

Julen handler om mer enn bare gaver under treet, det handler om å dele kjærlighet og glede. En flott måte å gjøre dette på er ved å gi matgaver til jul. Matgaver er personlige, hjertevarme, og gir mottakeren en sjanse til å nyte deilig mat og drikke i høytidens ånd. Matgaver er en flott gaveide til jul, vi har stor utvalg for matgaver eller du kan kontakte oss vi sette sammen din egen spesiallagde matgavekurv.

 

 

I nettbutikken vår www.delikatematgaver.no kan du se hele vårt utvalg av mat som julegaver. Matkurven fylt med sjokolade og julemat det eren  perfekte julegaver hos alle generasjoner.

 

 

 

Hvorfor Velge Matgaver til Jul?

Matgaver har blitt en tidløs tradisjon i julesesongen, og her er noen grunner til hvorfor de er så populære:

 1. Smakfull Glede!
  Matgaver gir mottakeren muligheten til å oppleve en bredde av smaker og delikatesser som kan berike julen deres.
 2.  Personlig gave!
  En nøye utvalgt matgave viser at du kjenner og bryr deg om mottakerens smak.

   

 3. Delbar Glede!
  Matgaver kan deles med familie og venner, og de bidrar til å skape minner rundt bordet.

   

 4.  Variasjon
  Du kan tilpasse matgaver etter din ønsker, som gourmetkurv, suntkurv, eller vegetarkurv.

 

Spiselige Gourmet julegaver!
Sammensett en gourmet matgave kurv med Edamer Ost, Serranoskinke og Jule Marsipanpølse og mye mer. Legg til litt  ekstra luksus som Ferrero rocher fra tilbehør Kategori.

 

Velg Delikate Julegaver! 

Velg nøye ut delikatesser som passer til temaet ditt. Denne kurven innholder Marsipangris 65g Nidar Marsipangris sjokoladde fra Nidar, Ferrero Rocher, sjokolade konfekt, Cafe Bakeriet kjeks og Musserende Alkoholfri, gourmetprodukter som vil mottakeren uten tvil sette pris på den matgaver til jul.

 

 

Julegaver til kollega!

Å gi julegaver til kollegaer er en flott måte å vise takknemlighet og bygge sterke relasjoner på arbeidsplassen. Når du velger gaver, ta hensyn til kollegaens interesser, og konteksten på arbeidsplassen. Med litt omtanke kan du skape glede og positiv energi blant dine arbeidsvenner denne julesesongen.

 

 

Matgaver til jul er en flott måte å vise omtanke, dele smakfulle gleder, og skape minner i høytiden. Uansett om du velger å lage din egen matgave eller kjøpe en ferdiglaget  julekurv fra oss, vil mottakeren uten tvil sette pris på den.

Så hvorfor ikke legge til en ekstra porsjon hjertevarme til årets julefeiring med en deilig matgave?

 

Trenger du hjelp? Fyll ut kontaktskjema eller ring oss.

Ordinære telefontider: TEL: (+47) 47234576

Mandag til Fredag kl 9–15