Overraskelse på døren

 

overraskelse på døren

Overrask noen: Å overraske noen med en fruktkurv er også en fin måte å vise sin kjærlighet på, enten det er til Valentine's Day, et eget jubileum, påske, bryllup eller du vil bestille fruktkurv til en gryende forelskelse. Et overraskende sjokoladekurv er en gest som alltid vekker varme følelser.
Tradisjonelt har det kanskje vært mest vanlig å kjøpe sine matgaver og selv ta dem med. Hvorfor ikke prøve å bestille din neste overraskelse på nett gjennom oss?

Sjokolade som jubilemumsgaver med spennende kombinasjon!

I vår handlekurv har du mulighet å legge en hilsen til mottaker. Dersom du ønsker å værer annonym, så gjør du slik:

Det du kan gjøre for å være annonym er å la være å legge til Hilsen når du sender din bestilling. Da, vet vi at du ønsker ikke å identifisere deg. Da, sender vi matgaven uten å nevne noen info fra deg.

SE denne filmen:

Gjennom denne filmen viser jeg en overraskelse i form av sjokoladekurv på døren og 3 overraskelser i from av fruktkurver med blomsterbukett. De er pent pakket i cellofan og de skal leveres på døren også. Mange som liker å sende en blomster bukett som overraskelse på døren, men Flere og flere sender blomstbukett med fruktkurv som et tillegg til sine kjære.

 

Bestill overraskelse på døren for levering i hele Norge

Alt kan sies med å sende overraskelse på døren gjennom Delikatematgaver. Uansett hva du har på hjertet står vi klare til å levere for deg, over hele Norge. Vi leverer din overraskelse på døren rett i hjertet!

Delikatematgaver sender overraskelse på døren rett hjem !Gratulere med dagen sjokolade gave

Alt kan sies med å sende blomster, frukkurv gjennom Delikatematgaver. Uansett hva du har på hjertet. Våre Fruktkurv og matgaver står klare til å levere for deg, over hele Norge. Vi leverer din hilsen rett på døren!

 

Forskjellige anledninger: Våre kunder sender matgaver til mange forskjellige anledninger. Til jul vil vi bestille matgaver for å glede nære og kjære som man ikke har mulighet til å besøke under høytiden. Da er man glad for å benytte seg av vår enkle formidlingstjeneste overraskelse på døren for matgave-levering. Morsdag er også en stor høytid der mange benytter anledningen til å bestille matgaver. Matgaver til mamma er en populær måte å vise sin verdsettelse på. Om du er i utlandet og vil sende en koselig hilsen til familien, onkel, søster eller en tante som bor i Norge, så er vi her for å hjelpe.

 

 

Så enkelt som mulig:

Bestille overraskelse på døren på nettet - send matgaver ba

påskeegg på døra

re med noen tastetrykk. Her kan du velge matgaver på nettet i ro og fred noe som mange foretrekker nå. Å bestille matgaver er smidig og enk

elt. Å velg den som passer deg best er veldig enkelt. Vi jobber for at det skal være så enkelt som mulig å kjøpe overraskelse på døren. Vi presenterer tydelige bilder og beskrivelser av kurven og kategorier som gir råd om hvilke matgaver som passer til hvilke anledninger. Det skal være nesten så det kjennes som å besøke en virkelig delikate butikk når du ønsker å overraskelse noen på døren.

Allerede i dag er du hjertelig velkommen til å prøve vår tjeneste for enkel, rask, smidig, og ikke minst Delikatematgaver !