Overraskelse på døren

 

 

 

Overraskelser på døren: Gledelige øyeblikk 

En uventet gave kan bringe glede og spenning til hverdagen. Å motta noe uventet kan øyeblikkelig løfte humøret og gi en følelse av elsket. Overraskelser på døren fra Delikate matgaver vi utvalg av blomster, fruktkurv, ostekurv, kaker eller små gaver til venner som ønsker å vise omtanke. Uansett hva det er, handler det om å vise omtanke og gi noen en hyggelig overraskelse.

 

Overrask noen: Å overraske noen med en fruktkurv er også en fin måte å vise sin kjærlighet på, enten det er til Valentine's Day, et eget jubileum, påske, bryllup eller du vil bestille fruktkurv til en gryende forelskelse. Et overraskende sjokoladekurv er en gest som alltid vekker varme følelser.
Tradisjonelt har det kanskje vært mest vanlig å kjøpe sine matgaver og selv ta dem med. Hvorfor ikke prøve å bestille din neste overraskelse på nett gjennom oss?

 

 

I vår handlekurv har du mulighet å legge en hilsen til mottaker. Dersom du ønsker å værer annonym, så gjør du slik:

Det du kan gjøre for å være annonym er å la være å legge til Hilsen når du sender din bestilling. Da, vet vi at du ønsker ikke å identifisere deg. Da, sender vi matgaven uten å nevne noen info fra deg.

SE denne filmen:

Gjennom denne filmen viser jeg en overraskelse i form av sjokoladekurv på døren og 3 overraskelser i from av fruktkurver med blomsterbukett. De er pent pakket i cellofan og de skal leveres på døren også. Mange som liker å sende en blomster bukett som overraskelse på døren, men Flere og flere sender blomstbukett med fruktkurv som et tillegg til sine kjære.

 

Delikatematgaver sender overraskelse på døren rett hjem!

 

Bestill overraskelse på døren for levering over hele Norge!

Alt kan sies med å sende overraskelse på døren gjennom Delikatematgaver. Uansett hva du har på hjertet står vi klare til å levere for deg, over hele Norge. Vi leverer din overraskelse på døren rett i hjertet!

Alt kan sies med å sende blomster, frukkurv gjennom Delikatematgaver. Uansett hva du har på hjertet. Våre Fruktkurv og matgaver står klare til å levere for deg, over hele Norge. Vi leverer din hilsen rett på døren!

Så enkelt som mulig:

Bestille overraskelse på døren på nettet - send matgaver bare med noen tastetrykk. Her kan du velge matgaver på nettet i ro og fred noe som mange foretrekker nå. Å bestille matgaver er smidig og enkelt. Å velg den som passer deg best er veldig enkelt. Vi jobber for at det skal være så enkelt som mulig å kjøpe overraskelse på døren. Vi presenterer tydelige bilder og beskrivelser av kurven og kategorier som gir råd om hvilke matgaver som passer til hvilke anledninger. Det skal være nesten så det kjennes som å besøke en virkelig delikate butikk når du ønsker å overraskelse noen på døren.

Allerede i dag er du hjertelig velkommen til å prøve vår tjeneste for enkel, rask og ikke minst Delikate!