Hvordan gjør mann det for å vise sympati?

Det er vanskelig å miste noen, og i den forbindelse spør mange hvordan kan jeg vise mine følelser over de overlate? Det er ikke lett å vite hva som er best. 

Det er vanlig å sende en skriftlig kondolansehilsen med en blomsterbukett eller en matgave. Eksempler på tekster til kondolansekort:

Våre mest oppriktige kondolanser i sorgen og savnet.

Vi er med dere i tankene. Med varme hilsener fra [Ditt navn].

Det er tungt å miste noen så kjær.

Vi deler deres sorg og sender varme tanker.

I denne tunge stunden er våre tanker hos dere.

Våre varmeste ønsker.

Må gode minner lyse opp sorgens vei.

Vi sender våre dypeste medfølelser.

Minnet om [navn på avdøde] vil leve videre i våre hjerter.


Kondolansebuketter / mat gavekurver  er vanlig å sende som et uttrykk for sympati til familien etter et dødsfall. Kondolanse, som stammer fra det latinske ordet 'condolere' som betyr 'å føle med', er en gest som gis til de etterlatte som et tegn på medfølelse og forståelse for deres sorg og savn.

Når man tenker på kondolanse , er det vanlig å bruke hvite eller andre duse farger. Men noen ganger kan fargerike blomster også være passende, avhengig av familiens preferanser. Våre erfarne blomsterdekoratører binder vakre kondolansebuketter med stor omsorg og respekt.

Når man velger matgave som en måte å vise sin sympati, pleier mann å velge kurv som inneholder produkter som er mørk betonet som en alkoholfri vin, en eske konfekt, en liten eske med twist satt sammen oppi en kurv.

Er det passende å ta med en minnegave, som en bårebukett eller blomsterkrans? Selvfølgelig er du ikke forpliktet til å ta med noe, men hvis du ønsker å gi en siste hilsen, er blomster det vanligste valget. En krans eller bårebukett er en vakker måte å vise din respekt og medfølelse under seremonien.

 

All Products
  1. Ostekurv med Spekeskinke
    Fra kr 1 799,90
  2. Send gave på døra
    Fra kr 599,90