Gi Ansatte Sommergaver som Sprer Glede og Takknemlighet!

Gjør sommeren ekstra spesiell for dine ansatte med unike sommergaver fra Delikate Matgaver!

Vårt utvalg av sommergaver til de ansatte tilbyr en perfekt blanding av friske, søte og smakfulle overraskelser som vil inspirere, motivere og glede. Fra fristende fruktkurver til luksuriøse matgaver, har vi alt du trenger for å vise din takknemlighet på en meningsfull måte.

Overrask dem med friske fruktkurver, fylt med de ferskeste og mest saftige fruktene fra BMA. Perfekt for å holde energien oppe på travle sommerdager og bidra til en sunn og produktiv arbeidskultur.

 Vi tilbyr en rekke sjokoladekurver:

Laget med de fineste sjokolademerker og eksklusive smaker, våre kurver er en fest for både øynene og ganen.

Håndlaget konfekt:

Laget med kjærlighet og omsorg, med eleganse. Disse delikate godbitene vil sette et smil på ansiktene til alle dine ansatte og skape en følelse av fellesskap og glede.

Matgaver til dine ansatte:

Våre matgaver er nøye utvalgt fra anerkjente leverandører som NorgesGruppen og lokale produsenter, og tilbyr en fest av gourmetprodukter som vil imponere selv de mest kresne ganer. En perfekt måte å takke dine ansatte for deres harde arbeid og dedikasjon gjennom året.

Med vår enkle bestillingsprosess og pålitelige leveringstjeneste kan du glede dine ansatte med sommergaver levert rett til deres dørstokk, uansett hvor de befinner seg. Vis din takknemlighet og støtte til dine ansatte denne sommeren med Delikate Matgaver.

Ved å bruke registreringsskjemaet kan du enkelt fylle ut nødvendig informasjon og sende den til oss. Les mer