spiselige julegave

Beste gave «til dem som har alt»

Flotte gavepakker med mat kan du kjøpe hos oss i disset førjulstider. De kan inneholde for eksempel te, oljer, eddik, Morsflatbrød, Marsipangris, Nugatti, Pepperkake, Brente mandler, appelsin marmelade osv. Spiselige gaver må jo være fornuftig i vår materielle overflod.

På jakt etter den perfekte gaven til en som har alt? Spiselige julegaver kan være et godt forslag til de, en gave som viser at du bryr deg.

Alle kjenner noen det er vanskelig å kjøpe julegave til og hva gjør man da?. Hva kjøper man for eksempel til en far som har skapet fullt av klær og et ferdig innredet hus og smekkfull garasje med verktøy? Derfor foreslår vi at de kan få en pakke med spiselige julegaver. Noe som alle har bruk for. Det er alle som jo Kjøper og spiser dagligvare produkter fra butikken. Hvorfor ikke en pakke smekkfullt av delikate matvarer pakket i en luksuriøs pakke?

spiselige julegaver til alle typer familier

spiselige julegaver med julestjerne spiselige julegaver med spekemat og søtsaker

«Ikke gi mat i gave som ender opp i søpla!»  Det er ikke så morsomt heller miljøvennlig å kaste mat. Vår undersøkelse viser at noen kaster en del av maten de får som julegave. Grunnen er at de får mat produkter som de ikke vet hvordan de skal bruke! Dette har vi tenkt på og derfor setter vi sammen kun kjente og kjære produkter til den spiselige julegaven. Juleprodukter sammensettes etter de mest solgte dagligvarer.

Vi har også glutenfrie Juleprodukter og halal julepakke, ta kontakt for mer info. Alternativet er å gi bort den man ikke bruker selv til noen andre som vil gjerne kan få dem. Her er noen eksempler av våre spiselige julegaver som kan sendes over hele Norge / verden. Bor du langt fra den du vil gi julegaven din? Vi hjelper deg med det også. Hos oss kan vi pakke den valgte deilige, spiselig julegaven og sende den til din kjære eller kjente.