spiselige julegave

Beste gave «til dem som har alt»

Flotte gavepakker med mat kan du kjøpe hos oss i disset førjulstider. De kan inneholde for eksempel te, oljer, eddik, Morsflatbrød, Marsipangris, Nugatti, Pepperkake, Brente mandler, appelsin marmelade osv. Spiselige gaver må jo være fornuftig i vår materielle overflod.

 

På jakt etter den perfekte gaven til en som har alt? Spiselige julegaver kan være et godt forslag til de, en gave som viser at du bryr deg.

spiselige julegaver er et godt valg

Alle kjenner noen det er vanskelig å kjøpe julegave til og hva gjør man da?. Hva kjøper man for eksempel til en far som har skapet fullt av klær og et ferdig innredet hus og smekkfull garasje med verktøy? Derfor foreslår vi at de kan få en pakke med spiselige julegaver. Noe som alle har bruk for. Det er alle som jo Kjøper og spiser dagligvare produkter fra butikken. Hvorfor ikke en pakke smekkfullt av delikate matvarer pakket i en luksuriøs pakke?

 

 Konfekteske Kong Haakon 450g Freia

«Ikke gi mat i gave som ender opp i søpla!»  Det er ikke så morsomt heller miljøvennlig å kaste mat. Vår undersøkelse viser at noen kaster en del av maten de får som julegave. Grunnen er at de får mat produkter som de ikke vet hvordan de skal bruke! Dette har vi tenkt på og derfor setter vi sammen kun kjente og kjære produkter til den spiselige julegaven. Juleprodukter sammensettes etter de mest solgte dagligvarer.

Mange som tenker: Det er best å gi en spiselig julegave istedenfor en hardpakke og her er noen forslag. Ellers kan dere ta en titt på vår nettbutikk. 

 

 

Vi har også glutenfrie Juleprodukter og halal julepakke, ta kontakt for mer info. Alternativet er å gi bort den man ikke bruker selv til noen andre som vil gjerne kan få dem. Her er noen eksempler av våre spiselige julegaver som kan sendes over hele Norge / verden. Bor du langt fra den du vil gi julegaven din? Vi hjelper deg med det også. Hos oss kan vi pakke den valgte deilige, spiselig julegaven og sende den til din kjære eller kjente.

 

Fruktkurv 5kg med Julegodt

 

Her kan du kontakte oss og vi svarer deg i nærmeste virkedager. Er det noe som haster, vennligst ring oss.
 

fruktkurv som gaver, bestille fruktkurv gave, fruktkurv gave, gavekurv frukt, gavekurv med mat, fruktkurv til ansatte, matgaver til ansatte, matgaver til kunder, send fruktkurv, send blomster, oste kurv, 17 Mai Gaver, sommergaver, Blomster på døra, blomster levering sykehus, 17. mai gaver, konfekt på døra, mat gaver, Julegaver bedrift, julegaver sjokolade, julegaver ansatte, matgaver jul, julegaver mat, julegaver matkurv, gavekurv mat, gavekurv på døra, gavekurv på nett, matgaver til jul, sommergaver til ansatte, julegaver firma. Firmagaver sommergaver, julegaver til personalet, julegaver til ansatte, julegavetips til ansatte, firmagaver til jul, julegaver fruktkurv, julegaver sjokolade, julegaver ansatte, Firmagaver med logo, julegaver til personalet, julegaver til ansatte, julegavetips til ansatte, firmagaver til jul, julegaver fruktkurv, julegaver sjokolade, julegaver ansatte,Sjokolade gaver nettbutikk, sjokolade konfekt nettbutikk, sende sjokolade på døra, konfekt på døra, konfekt gaver på nett, sjokolade som gaver, sjokoladekurv gaver, fruktkurv som gaver, Firmagaver med logo, julegaver til personalet, julegaver til ansatte, sommergaver tips til ansatte, firmagaver til jul, julegaver fruktkurv, julegaver sjokolade, julegaver ansatte, blomster levering, bukett levering, blomster på døra, bukett på døra, bukett sjokolade, Bayby shower gavekurv, Julegaver bedrift, julegaver sjokolade, julegaver ansatte, matgaver jul, julegaver mat, julegaver matkurv, gavekurv mat, gavekurv med mat, gavekurv på nett, matgaver til jul, julegaver til mamma, julegaver firma. Kong Haakon freia sjokolade, bukett, julebukett, påskeegg med sjokolade og marsipan til ansatte, Påskeegg til ansatte, Påskeegg med sjokolade og marsipan, Påskeegg som gaver, Påskeegg til kunder, Påskegodt til ansatte, påskeegg ansatte, påskeegg kunde, påskegaver,